Instructieboekje, auto handleidingen

Alle MyKeys wissen

U kunt uw MyKey-instellingen wissen of wijzigen via de bedieningstoetsen van het informatiedisplay op het stuurwiel.

Schakel het contact in met behulp van een admin-sleutel.

Om alle MyKey-instellingen voor alle MyKeys te wissen, drukt u de linker pijltoets in om naar het hoofdmenu te gaan en bladert u naar: 

Mededeling  Actie en omschrijving 
Instellingen Druk op de toets OK of op de pijl naar rechts. 
MyKey Druk op de toets OK of op de pijl naar rechts. 
Wis MyKeys Houd de toets OK ingedrukt tot het volgende bericht verschijnt op het instrumentenpaneel. 
Alle MyKeys   
gewist

N.B.:  Wanneer u uw MyKeys wist, verwijdert u alle beperkingen en worden alle MyKeys gereset naar hun oorspronkelijke status van admin-sleutel.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > MyKey aanmaken

    Gebruik het informatiedisplay om een MyKey aan te maken: Steek de sleutel die u wilt programmeren in het contactslot. Als uw auto is uitgerust met een startknop, plaatst u de afstandsbediening in de bewaargleuf. Zet het contact aan. Open het hoofdmenu in de bediening voor het informatiedisplay. Gebruik de pijltoetsen voor de volgende menukeuzes: Mededeling  Actie en omschrijving  Instellingen Druk op de toets OK of op de pijl naar rechts.  MyKey Druk op de toets OK of op de pijl naar rechts.  Maak MyKey Druk op de toets OK of op de pijl naar rechts. 

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Systeemstatus MyKey controleren

    U kunt informatie over de geprogrammeerde MyKey(s) opzoeken via de stuurbediening van het informatiedisplay. Om informatie over geprogrammeerde MyKey(s) te vinden, drukt u de linker pijltoets in om naar het hoofdmenu te gaan en bladert u naar:  Mededeling  Omschrijving  Instellingen Druk op de toets OK.  MyKey Druk op de toets OK.  Selecteer het volgende:  MyKey traject Registreert de afstand als bestuurders een MyKey gebruiken. U kunt de totale afstand alleen verwijderen door uw MyKeys met een admin-sleutel te wissen. Als afstanden niet zoals verwacht worden opgeteld, dan gebruikt de beoogde gebruiker geen MyKey of heeft iemand met een admin-sleutel de MyKey onlangs gewist en een nieuwe gemaakt.  {0} MyKeys Wijst op het aantal MyKeys die voor uw auto zijn geprogrammeerd. Gebruik deze functie om te kijken hoeveel MyKeys er zijn voor uw auto en te zien wanneer een MyKey is verwijderd.  {0} Admin Keys Hier wordt aangeduid hoeveel admin-sleutels er voor uw auto geprogrammeerd zijn. Gebruik deze functie om vast te stellen hoeveel onbeperkte sleutels er voor uw auto zijn en of een extra MyKey is geprogrammeerd. 

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Dimmer dashboardverlichting

    U kunt bij het rijden in het donker de lichtsterkte van de dashboardverlichting handmatig aanpassen. Als de verlichting van de auto is ingeschakeld: druk op deze knop om de sterkte van de dashboardverlichting te variëren, laat deze knop los zodra de gewenste lichtsterkte is bereikt.