Instructieboekje, auto handleidingen

Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020)

Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020)

 Manuales del Propietario Manuales del Propietario

Deze handleiding is bestemd voor alle uitvoeringen van dit type auto; alle mogelijke opties zijn in deze handleiding opgenomen. Er zullen dan ook ongetwijfeld onderwerpen worden beschreven die niet op uw auto van toepassing zijn. Alle specificaties in deze handleiding waren actueel ten tijde van de druk. Lexus streeft er doorlopend naar haar producten te perfectioneren en wij behouden ons dan ook het recht voor tussentijdse wijzigingen in specificatie en uitvoering door te voeren zonder voorafgaande kennisgeving. Afhankelijk van de specificaties kan de in de afbeeldingen getoonde auto afwijken van uw auto voor wat betreft kleur en uitrusting.

LESEN SIE MEHR:

  > Typegoedkeuringen

RF-certificeringslogo's voor bandenspanningscontrolesensor(en)

  > Ter informatie

Handleiding Deze handleiding is bestemd voor alle uitvoeringen van dit type auto; alle mogelijke opties zijn in deze handleiding opgenomen. Er zullen dan ook ongetwijfeld onderwerpen worden beschreven die niet op uw auto van toepassing zijn.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Ergonomisch geheugen

De rijpositie die uw voorkeur heeft (de positie van de bestuurdersstoel, het stuur en de buitenspiegels), kan met een druk op de knop in het geheugen worden opgeslagen en weer worden opgeroepen. Er kunnen drie verschillende posities worden opgeslagen in het geheugen. ■ Procedure voor opslaan