Instructieboekje, auto handleidingen

Bluetooth-audio

Afspelen van bestanden via Bluetooth-audio

Dankzij het Bluetooth-audiosysteem kunt u via een draadloze verbinding muziekbestanden op een draagbare speler via de luidsprekers van de auto afspelen.

Wanneer er geen verbinding kan worden gemaakt met een Bluetooth-apparaat, controleer dan de verbindingsstatus op het scherm "Bluetooth*-audio". Als er geen verbinding is gemaakt met het apparaat, registreer het apparaat dan of maak verbinding.

*: Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG. Inc.

Hoofdscherm Bluetooth-audio

Wanneer u op de toets MEDIA drukt, wordt vanuit een willekeurig scherm van de geselecteerde bron het hoofdscherm voor Bluetooth-audio weergegeven.

■ Menuscherm

■ Selecteren van een muziekstuk Druk op de toets < of > of draai de knop TUNE-SCROLL om het nummer van het gewenste muziekstuk te selecteren.

Houd de toets < of > ingedrukt om vooruit of terug te spoelen.

■ Selecteren van een afspeelmodus

  1. Beweeg de bedieningsknop naar rechts en selecteer "Browse" (Bladeren).
  2. Selecteer de gewenste afspeelfunctie en selecteer vervolgens een muziekstuk waarmee u de geselecteerde afspeelmodus wilt beginnen.

■ De huidige lijst weergeven Beweeg de bedieningsknop naar rechts en selecteer "Huidige lijst".

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gedetailleerde Bluetooth- instellingen

    U kunt de gedetailleerde Bluetooth-instellingen controleren en wijzigen. Controleren en wijzigen van gedetailleerde Bluetooth-instellingen

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bluetooth-telefoon

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Elektrische handrem

    De elektrische parkeerrem vervangt de conventionele handrem. De bedieningsschakelaar bevindt zich in de middenconsole. WAARSCHUWINGTrek de parkeerrem altijd volledig aan en laat uw auto achter met de transmissie in de parkeerstand (P). Schakel in eerste versnelling of achteruitversnelling als uw auto is uitgerust met een handgeschakelde transmissie. Als uw auto een automatische transmissie heeft, zet u deze in de parkeerstand (P).