Instructieboekje, auto handleidingen

Gebruik van de opbergmogelijkheden

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van de interieurverlichting

Overzicht interieurverlichting Instapverlichting spiegelvoet Interieurverlichting voor Leeslampjes voor Verlichting portiergreep Interieurverlichting achter Leeslampjes achter Verlichting schakelaars ruitbediening Instapverlichting Voetenruimteverlichting

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Overzicht van opbergmogelijkheden

Dashboardkastje Fleshouders Bekerhouders (indien aanwezig) Consolevak WAARSCHUWING Laat geen brillen, aanstekers of spuitbussen in de opbergvakken liggen. Als u dat wel doet, kan dat bij hoge temperaturen leiden tot het volgende: Brillen kunnen vervormen als de temperatuur in de auto te hoog oploopt of barsten als ze in contact komen met andere voorwerpen. Aanstekers en spuitbussen kunnen exploderen. Als ze in contact komen met andere voorwerpen, kunnen aanstekers vlam vatten en kunnen spuitbussen gas gaan lekken, waardoor brand kan ontstaan. Houd de deksels gesloten tijdens het rijden of als de opbergvakken niet in gebruik zijn.

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Bevestigingspunt(en) vloermat

Wanneer u voor in de auto gebruikmaakt van een vloermat op de vloerbedekking, zorg er dan voor dat deze op de bevestigingspunten wordt bevestigd Dit voorkomt dat de vloermat kan wegglijden.