Instructieboekje, auto handleidingen

Overzicht van opbergmogelijkheden

Gebruik van de opbergmogelijkheden

  1. Dashboardkastje
  2. Fleshouders
  3. Bekerhouders (indien aanwezig)
  4. Consolevak
WAARSCHUWING
  • Laat geen brillen, aanstekers of spuitbussen in de opbergvakken liggen. Als u dat wel doet, kan dat bij hoge temperaturen leiden tot het volgende:
    • Brillen kunnen vervormen als de temperatuur in de auto te hoog oploopt of barsten als ze in contact komen met andere voorwerpen.
    • Aanstekers en spuitbussen kunnen exploderen. Als ze in contact komen met andere voorwerpen, kunnen aanstekers vlam vatten en kunnen spuitbussen gas gaan lekken, waardoor brand kan ontstaan.
  • Houd de deksels gesloten tijdens het rijden of als de opbergvakken niet in gebruik zijn.

    Bij plotseling remmen of uitwijken kan letsel ontstaan doordat een inzittende wordt geraakt door de open klep of door voorwerpen in het opbergvak.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van de opbergmogelijkheden

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Dashboardkastje

Openen (druk op de knop) Ontgrendelen met de mechanische sleutel Vergrendelen met de mechanische sleutel De verlichting van het dashboardkastje gaat branden wanneer het contact in de stand ACC of AAN staat. In het dashboardkastje bevindt zich de hoofdschakelaar van de achterklepontgrendeling. Het scheidingspaneel in het dashboardkastje kan worden verwijderd.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Naderingswaarschuwing (afstandsregelmodus)

Wanneer uw auto een voorligger te dicht nadert en automatisch decelereren door middel van de cruise control niet mogelijk is, zal het scherm gaan knipperen en een zoemer klinken om de bestuurder te waarschuwen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een andere bestuurder vóór u invoegt terwijl u een voorligger volgt. Trap het rempedaal in om voldoende afstand tot uw voorligger te houden.