Instructieboekje, auto handleidingen

Gebruik van de interieurverlichting

Overzicht interieurverlichting

Gebruik van de interieurverlichting

  1. Instapverlichting spiegelvoet
  2. Interieurverlichting voor
  3. Leeslampjes voor
  4. Verlichting portiergreep
  5. Interieurverlichting achter
  6. Leeslampjes achter
  7. Verlichting schakelaars ruitbediening
  8. Instapverlichting
  9. Voetenruimteverlichting

Interieurverlichting

  1. In-/uitschakelen van de verlichting
  2. In-/uitschakelen van de stand DOOR

Gebruik van de interieurverlichting

Leeslampjes

In-/uitschakelen van de verlichting

Voor

Gebruik van de interieurverlichting

Achter

Gebruik van de interieurverlichting

■ De interieurverlichting en leeslampjes kunnen worden bediend wanneer De interieurverlichting en leeslampjes kunnen worden gebruikt ongeacht de stand van het contact. Wanneer het contact echter UIT wordt gezet, kunnen ze alleen worden gebruikt wanneer de energiebesparende functie van de 12V-accu niet in werking is.

■ Energiebesparende functie van de 12V-accu Om te voorkomen dat de 12V-accu ontladen raakt, wordt ongeveer 20 minuten nadat het contact UIT is gezet de energiestroom naar de interieurverlichting, de leeslampjes en de overige verlichting automatisch uitgeschakeld. (Als de interieurverlichting e.d. aan wordt gelaten wanneer het contact UIT wordt gezet, wordt de verlichting automatisch uitgeschakeld.) Zet om de interieurverlichting e.d. weer in te schakelen het contact in stand ACC of AAN of bedien de schakelaar voor de interieurverlichting totdat de interieurverlichting gaat branden.

Als het systeem van de instapverlichting ervoor zorgt dat de verlichting automatisch gaat branden, wordt de energiebesparende functie van de 12V-accu uitgeschakeld.

■ Instapverlichting De verschillende lampjes in het interieur worden automatisch in- en uitgeschakeld, afhankelijk van de stand van het contact, de aanwezigheid van de elektronische sleutel, het vergrendeld/ontgrendeld zijn van de portieren en het openen/sluiten van de portieren.

■ Persoonlijke voorkeursinstellingen De instellingen (bijv. de tijd die verstrijkt voordat de verlichting uit gaat) kunnen worden gewijzigd.

OPMERKING Laat de verlichting niet langer ingeschakeld dan nodig is wanneer het hybridesysteem is uitgeschakeld, om te voorkomen dat de 12V-accu ontladen raakt.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Stoelverwarming

    Elke keer dat de schakelaar wordt ingedrukt, wijzigt de intensiteit van de stoelverwarming en gaan de controlelampjes die aangeven welke stand is ingeschakeld (oranje) als volgt branden: hoog (3 segmenten branden) → midden (2 segmenten branden) → laag (1 segment brandt) → uit

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van de opbergmogelijkheden

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Ontwasemfunctie

    Om de kans op beslaan van de binnenkant van de voorruit tot een minimum te beperken, wordt de luchttoevoer of de airconditioning automatisch afgestemd op omstandigheden als het inschakelen van stand of . Doe het volgende om de ontwasemfunctie uit of in te schakelen.