Instructieboekje, auto handleidingen

Bluetooth

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Berichtinstellingen

Ga naar "Berichtinstellingen": toets MENU → "Instellingen" → "Telefoon" → "Berichtinstellingen" Hiermee kunt u het doorsturen van berichten vanaf mobiele telefoons aan-/uitzetten Hiermee kunt u de weergave van meldingen voor een nieuwe sms/ mms aan-/uitzetten Hiermee kunt u de weergave van meldingen voor een nieuwe e-mail aan-/uitzetten Hiermee kunt u de handtekeningfunctie aan-/uitzetten Hiermee kunt u de update-functie voor de status gelezen/ongelezen van berichten op de telefoon aan-/ uitzetten De weergave van binnenkomende sms/mms wijzigen Hiermee kunt u de weergave van binnenkomende e-mails wijzigen. De accountnaam wijzigen naar "Servicenaam" (naam van het aangesloten apparaat) of "Vaste naam" (vooraf bepaalde naam)

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Wat moet u doen als...

(Problemen oplossen) Als zich een probleem voordoet met het handsfree-systeem of een Bluetooth- apparaat, controleer dan eerst de onderstaande tabel. Bij het gebruik van het handsfree-systeem in combinatie met een Bluetooth- apparaat Het handsfree-systeem of Bluetooth-apparaat werkt niet. De Bluetooth-versie van de aangesloten mobiele telefoon is mogelijk ouder dan de aangegeven versie. →Gebruik een mobiele telefoon met Bluetooth-versie 2.0 of hoger (aanbevolen: versie 3.0 met EDR of hoger).

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Vloermatten

WAARSCHUWINGGebruik een vloermat die is ontworpen voor de beenruimte van uw voertuig en de pedalen niet hindert. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen. Door pedalen die niet vrij kunnen bewegen kunt u de controle over de auto verliezen; hiermee vergroot u het risico op ernstig persoonlijk letsel.