Instructieboekje, auto handleidingen

Wat moet u doen als...

(Problemen oplossen)

Als zich een probleem voordoet met het handsfree-systeem of een Bluetooth- apparaat, controleer dan eerst de onderstaande tabel.

Bij het gebruik van het handsfree-systeem in combinatie met een Bluetooth- apparaat

Het handsfree-systeem of Bluetooth-apparaat werkt niet.
De Bluetooth-versie van de aangesloten mobiele telefoon is mogelijk ouder dan de aangegeven versie. →Gebruik een mobiele telefoon met Bluetooth-versie 2.0 of hoger (aanbevolen: versie 3.0 met EDR of hoger).

Bij het registreren/aansluiten van een mobiele telefoon

Een mobiele telefoon kan niet worden geregistreerd.
Er is een onjuiste toegangscode ingevoerd op de mobiele telefoon. →Voer de juiste toegangscode in op de mobiele telefoon.
De registratieprocedure is niet voltooid op de mobiele telefoon. →Voltooi de registratieprocedure op de mobiele telefoon (bevestig de registratie op de telefoon).
Er is verouderde registratie-informatie aanwezig op hetzij dit systeem hetzij de mobiele telefoon. →Wis de bestaande registratie-informatie van zowel dit systeem als de mobiele telefoon en registreer de mobiele telefoon die u op het systeem wilt aansluiten.
Er kan geen Bluetooth-verbinding worden gemaakt.
Er is al een ander Bluetooth-apparaat aangesloten. →Maak handmatig verbinding met de mobiele telefoon die u in combinatie met dit systeem wilt gebruiken.
De Bluetooth-functie is niet ingeschakeld op de mobiele telefoon. →Schakel de Bluetooth-functie op de mobiele telefoon in.
De melding "Controleer uw telefoon." wordt weergegeven.
De Bluetooth-functie is niet ingeschakeld op de mobiele telefoon. →Schakel de Bluetooth-functie op de mobiele telefoon in.
Er is verouderde registratie-informatie aanwezig op hetzij dit systeem hetzij de mobiele telefoon. →Wis de bestaande registratie-informatie van zowel dit systeem als de mobiele telefoon en registreer de mobiele telefoon die u op het systeem wilt aansluiten.

Bij het bellen/gebeld worden

U kunt niet bellen/gebeld worden.
Uw auto bevindt zich in een gebied waar geen bereik is. →Rijd naar een gebied waar het display niet aangeeft dat er geen bereik is.

Bij gebruik van het telefoonboek

De telefoonboekgegevens kunnen niet handmatig/automatisch worden overgebracht.
De functie voor automatisch overbrengen van het telefoonboek is voor dit systeem uitgeschakeld. →Schakel de functie voor automatisch overbrengen van het telefoonboek voor dit systeem in.
De toegangscode is niet ingevoerd op de mobiele telefoon. →Voer de toegangscode in op de mobiele telefoon indien hierop wordt gevraagd (standaardtoegangscode: 1234).
Het overbrengen op de mobiele telefoon is niet voltooid. →Voltooi het overbrengen op de mobiele telefoon (bevestig het overbrengen op de telefoon).
De telefoonboekgegevens kunnen niet worden bewerkt.
De functie voor automatisch overbrengen van het telefoonboek is voor dit systeem ingeschakeld. →Schakel de functie voor automatisch overbrengen van het telefoonboek voor dit systeem uit.

Bij gebruik van de Bluetooth-berichtfunctie

Berichten kunnen niet worden bekeken.
Het overbrengen van berichten is niet ingeschakeld op de mobiele telefoon. →Schakel het overbrengen van berichten op de mobiele telefoon in (bevestig het overbrengen van berichten op de telefoon).
De functie voor automatisch overbrengen is voor dit systeem uitgeschakeld. →Schakel de functie voor automatisch overbrengen voor dit systeem in.
Er worden geen meldingen voor nieuwe berichten weergegeven.
Meldingen van de ontvangst van een sms/mms/e-mail is voor dit systeem uitgeschakeld. →Schakel de meldingen van de ontvangst van een sms/mms/e-mail voor dit systeem in.
Het automatisch overbrengen van berichten is niet ingeschakeld op de mobiele telefoon. →Schakel het automatisch overbrengen op de mobiele telefoon in.

In overige situaties

Hoewel alle mogelijke maatregelen zijn genomen, wijzigt de status van het symptoom niet.
De mobiele telefoon bevindt zich niet dicht genoeg bij dit systeem. →Plaats de mobiele telefoon dichter in de buurt van dit systeem.
De mobiele telefoon is de meest waarschijnlijke veroorzaker van dit symptoom. →Schakel de mobiele telefoon uit, verwijder de accu, plaats deze terug en schakel de mobiele telefoon weer in.

→Schakel de Bluetooth-verbinding met de mobiele telefoon in.

→Annuleer de beveiligingssoftware van de mobiele telefoon en sluit alle toepassingen.

→Controleer, voordat u een op de mobiele telefoon geïnstalleerde toepassing gebruikt, zorgvuldig wat de bron ervan is en hoe de werking ervan de werking van dit systeem kan beïnvloeden.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bluetooth

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bluetooth

    ■ Bij gebruik van het Bluetooth-audiosysteem Het systeem werkt in de volgende situaties mogelijk niet. Als de draagbare audiospeler is uitgeschakeld Als er geen verbinding is met de draagbare audiospeler Als de batterij van de draagbare audiospeler bijna leeg is Het kan enige tijd duren voordat verbinding is gemaakt met de mobiele telefoon als tegelijkertijd via Bluetooth-audio wordt afgespeeld. Afhankelijk van het type draagbare audiospeler dat is verbonden met het systeem kunnen er verschillen in de bediening zijn of kunnen bepaalde functies niet beschikbaar zijn.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Automatisch vrijzetten

    De elektrische parkeerrem wordt automatisch geleidelijk vrijgezet bij het wegrijden: Handgeschakelde versnellingsbak: houd het koppelingspedaal geheel ingetrapt en schakel de 1e versnelling of de achteruitversnelling in. Trap vervolgens het gaspedaal in terwijl u het koppelingspedaal laat opkomen. Automatische transmissie: zet de selectiehendel in de stand D, M of R en geef gas.