Instructieboekje, auto handleidingen

Instrumentenpaneel

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Inbraaksensor (indien aanwezig)/inbraaksensor en hellingsensor (indien aanwezig)

De inbraaksensor signaleert indringers of een beweging in de auto. De hellingsensor signaleert een verandering van de hoek van de auto ten opzichte van het wegdek, die bijvoorbeeld ontstaat als de auto weggesleept wordt.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Waarschuwingslampjes en controlelampjes

De waarschuwingslampjes en controlelampjes op het instrumentenpaneel en middenpaneel informeren de bestuurder over de status van de diverse systemen in de auto. Om de functie van alle lampjes uit te leggen, zijn in de volgende afbeelding alle waarschuwingslampjes en controlelampjes brandend afgebeeld.

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Naar cruise control modus overgaan

De bestuurder kan er als volgt voor kiezen alleen de cruise control modus te gebruiken (snelheidsregeling): Zet het Smart Cruise Control systeem aan (het cruise control controlelampje brandt maar het systeem wordt niet geactiveerd). Druk gedurende meer dan 2 seconden op de tussenafstandschakelaar. Kies tussen 'Smart Cruise Control (SCC) modus' en 'Cruise Control (CC) modus'.