Instructieboekje, auto handleidingen

Gebruik van het nevenscherm (auto's met 10,3 inch display)

Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) / Instrumentenpaneel / Energiemonitor/verbruiksscherm / Gebruik van het nevenscherm (auto's met 10,3 inch display)

Voertuiginformatie kan worden weergegeven op het nevenscherm, kies vervolgens < of > om het gewenste scherm te selecteren.

Brandstofverbruik Geeft het gemiddelde brandstofverbruik en de teruggewonnen energie van de afgelopen 10 minuten weer met intervallen van 1 minuut en geeft de actieradius weer.

Energiemonitor/verbruiksscherm

Vorige gegevens Geeft het gemiddelde brandstofverbruik en het hoogste brandstofverbruik weer.

Energiemonitor/verbruiksscherm

Reisinformatie Geeft de actieradius, het gemiddelde brandstofverbruik en de verstreken tijd weer sinds het hybridesysteem is gestart.

Energiemonitor/verbruiksscherm

Energiemonitor Geeft de werking van het hybridesysteem en de status van de energieterugwinning weer.

Energiemonitor/verbruiksscherm

De afbeelding is slechts een voorbeeld en kan afwijken van de werkelijke situatie.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Brandstofverbruik

    ■ Reisinformatie Lexus display-audioscherm Druk op de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem op de toets MENU en selecteer vervolgens "Auto" op het scherm MENU.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bediening van elk onderdeel

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Vergrendelen van de auto met volledig ingeschakeld alarm

    Inschakelen Zet het contact af en verlaat de auto. Druk op de vergrendelknop van de afstandsbediening of vergrendel de auto met het "Keyless entry and start"- systeem. Het alarmsysteem is geactiveerd: het verklikkerlampje van de knop zal één keer per seconde knipperen. Nadat de auto met de afstandsbediening of het "Keyless entry and start"-systeem is vergrendeld, wordt de omtrekbeveiliging na 5 seconden, de interieurbeveiliging na 45 seconden en de wegsleepbeveiliging na 90 seconden geactiveerd.