Instructieboekje, auto handleidingen

Initialisatie

Te initialiseren onderdelen

Na bijvoorbeeld het loskoppelen en weer aansluiten van de 12V-accu of onderhoud aan de auto, moet het volgende systeem worden geïnitialiseerd, zodat het weer op de juiste manier werkt.

Onderwerp Wanneer initialiseren
Indicatiesysteem motorolie verversen Na het verversen van de olie
Bandenspanningswaarschuwingssysteem
  • Bij het wisselen van banden
  • Als de bandenspanning wordt gewijzigd omdat de rijsnelheid of de belading verandert

 

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Persoonlijke voorkeursinstellingen

    Systemen met mogelijkheden voor persoonlijke voorkeursinstellingen Uw auto is voorzien van verschillende elektronische functies die naargelang uw persoonlijke voorkeur kunnen worden ingesteld. De instellingen van deze functies kunnen worden gewijzigd met de bedieningstoetsen van het instrumentenpaneel, de Remote Touch, de bedieningsknop van het Lexus displayaudiosysteem of bij een erkende Lexus-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Weergave op het multi-informatiedisplay

    Nadat een verkeersbord door de camerasensor is herkend, wordt het op het multi-informatiedisplay weergegeven wanneer de auto het verkeersbord passeert. Wanneer de informatie van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, kunnen er maximaal 3 verkeersborden worden weergegeven. Wanneer andere informatie dan van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, wordt een verkeersbord met de snelheidslimiet of een verkeersbord voor einde van alle verboden weergegeven.