Instructieboekje, auto handleidingen

Verstellen van het stuurwiel en de spiegels

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Hoofdsteunen

Alle zitplaatsen zijn voorzien van een hoofdsteun. Voorstoelen Omhoog. Trek de hoofdsteun omhoog. Omlaag. Duw de hoofdsteun omlaag en houd daarbij de ontgrendelknop ingedrukt.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Stuurwiel

Procedure voor het verstellen Elektrische verstelling Door de schakelaar te bedienen kan het stuur in de volgende richtingen versteld worden: Omhoog Omlaag Naar de bestuurder toe Van de bestuurder af

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Onderhoudsgegevens

Onze dealers verzamelen onderhoudsgegevens via de diagnosestekker in uw auto. Ze maken gebruik van onderhoudsgegevens, bijvoorbeeld foutlogboeken, als hulpmiddel om reparaties van de auto uit te voeren. Ze delen deze gegevens met ons technisch team, indien nodig, als hulpmiddel bij de diagnose. Wij gebruiken de gegevens niet alleen voor diagnose en reparatie, maar gebruiken en delen gegevens ook met onze dienstverleners, bijvoorbeeld leveranciers van onderdelen, indien nodig en indien bij wet vereist, voor voortdurende verbetering of met andere gegevens die we over u hebben, bijvoorbeeld uw contactgegevens, om u producten en services aan te bieden die interessant voor u kunnen zijn op basis van uw voorkeuren en indien bij wet toegestaan. Onze dienstverleners zijn eveneens bij wet verplicht uw gegevens te beschermen en bij te houden volgens het beleid om gegevens bij te houden.