Instructieboekje, auto handleidingen

Openen en sluiten van de ruiten en het schuifdak

Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) / Bediening van elk onderdeel / Openen en sluiten van de ruiten en het schuifdak

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Koppeling van spiegelstand aan achteruitrijden (indien aanwezig)

Wanneer L of R op de spiegelselectieschakelaar wordt ingedrukt, worden de buitenspiegels automatisch naar beneden gekanteld tijdens het achteruitrijden om meer zicht op de grond te bieden. Als u deze functie wilt uitschakelen, selecteert u L noch R.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Elektrisch bedienbare ruiten

Openen en sluiten De elektrisch bedienbare ruiten kunnen worden geopend en gesloten met behulp van de schakelaars. Door de schakelaar te bedienen bewegen de ruiten als volgt: Sluiten One-touch sluiten* Openen One-touch openen*

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Motorkoelvloeistof controleren - Hybride elektrisch voertuig (HEV)

WAARSCHUWINGVerwijder de vuldop van het koelvloeistofreservoir niet wanneer de motor draait of het koelsysteem heet is. Wacht 10 minuten totdat het koelsysteem is afgekoeld. Bedek de dop van het koelvloeistofreservoir met een dikke doek om brandwonden te voorkomen en verwijder de dop langzaam. Als u deze instructie negeert, kan dat verwondingen tot gevolg hebben. Voorkom dat de vloeistof in contact komt met de huid of de ogen. Mocht dit toch gebeuren, spoel het betreffende lichaamsdeel dan direct met veel water schoon en neem contact op met uw huisarts.