Instructieboekje, auto handleidingen

SYNC gebruiken met Media Player

U kunt toegang krijgen tot en muziek afspelen vanaf de mediaspeler via het luidsprekersysteem van de auto met behulp van het mediamenu van het systeem of met spraakgestuurde commando's. U kunt uw muziek ook sorteren en afspelen op specifieke categorieën, zoals op artiest of albums.

SYNC ondersteunt bijna elke mediaspeler, inclusief: iPod, Zune, afspelen vanaf apparaatspelers en de meeste USB-apparaten. SYNC ondersteunt ook audioformaten, bijvoorbeeld MP3, WMA, WAV en ACC.

Controleer of het USB-apparaat correct is geformatteerd en aan de volgende specificaties voldoet:

  • USB 2.0.
  • Bestandsformaat moet FAT16/32 zijn.
N.B.:  NTFS-bestandsformaat wordt niet ondersteund.

De audiobestanden op het USB-apparaat moeten als volgt zijn geformatteerd:

  • MP3.
  • Niet met DRM beveiligde WMA.
  • WAV.
  • AAC.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > SYNC Mobiele apps inschakelen

Voor het inschakelen van mobiele apps vraagt SYNC u om ermee in te stemmen om informatie voor toestemming en updates van apps te sturen en te ontvangen, via het gegevensplan dat is gekoppeld aan het verbonden apparaat.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > De mediaspeler aansluiten op de USB-poort

N.B.:  Als uw mediaspeler een aan/uit-schakelaar heeft, moet u het apparaat aanzetten. Verbinden met behulp van spraakcommando's Sluit het apparaat op de USB-poort van de auto aan. Druk op de spraaktoets en zeg desgevraagd: Spraakcommando  Omschrijving en actie  (USB | iPod | MP3 [speler] U kunt nu muziek afspelen door een van de betreffende spraakcommando's te geven. Zie de spraakcommando's voor media. 

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Toegang tot het gereedschap

Het sleepoog is opgeborgen onder de vloerplaat van de bagageruimte: open de achterklep, til de vloerplaat van de bagageruimte op, pak het sleepoog uit de opbergdoos. Algemene aanwijzingen