Instructieboekje, auto handleidingen

Bluetooth Audio

Het systeem kan ook muziek van uw mobiele telefoon via Bluetooth afspelen.

Gebruik de toets MEDIA (naast het audiodisplay) of Source of druk op de spraaktoets om Bluetooth-audio in te schakelen en zeg wanneer dit wordt gevraagd: 

Spraakcommando 
Bluetooth audio

Daarna het volgende:

Spraakcommando 
pauze
(afspelen | speel af)
(volgend [nummer | lied | liedje] | volgende [song | titel | track])
(vorig [nummer | lied | liedje] | vorige [song | titel | track])

Functies mediamenu

Met het mediamenu kunt u kiezen hoe uw muziek wordt afgespeeld, bijvoorbeeld op artiest, genre, shuffle of herhalen, en kunt u soortgelijke muziek zoeken of de index van uw USB-apparaten resetten.

Druk op de AUX-toets om afspelen via USB te selecteren.

Menu-item  Omschrijving en actie 
Opties Zo opent u het mediamenu. 

Daarna het volgende:

Menu-item  Omschrijving en actie 
Shuf. Uw muziek willekeurig afspelen of herhalen. Als u uw keuze hebt gemaakt, blijft dit aan tot u het uitschakelt. 
Num. herhalen Uw muziek willekeurig afspelen of herhalen. Als u uw keuze hebt gemaakt, blijft dit aan tot u het uitschakelt. 
Soortgel. muziek U kunt soortgelijke muziek als in de huidige afspeellijst afspelen via de USB-poort. Het systeem maakt gebruik van de metadata-informatie van elk nummer om een afspeellijst samen te stellen. Het systeem creëert vervolgens een nieuwe lijst met soortgelijke nummers en begint af te spelen. Voor deze functie moet de metadata-tag van elk nummer van informatie zijn voorzien. Als bij bepaalde afspeelapparaten uw tags met metagegevens niet worden ingevuld, dan zullen de nummers niet beschikbaar zijn voor spraakherkenning, het afspeelmenu of deze optie. Als u deze nummers echter op uw afspeelapparaat zet in de modus massaopslagapparaten, dan zullen ze beschikbaar zijn voor spraakherkenning, het afspeelmenu of deze optie. Het systeem plaatst onbekende nummers in een lege tag met metagegevens. 
Reset SYNC USB Voert een reset van de USB-index uit. Nadat de nieuwe indexering is voltooid, kunt u kiezen wat u uit de USB-bibliotheek wilt afspelen. 

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Spraakcommando's voor media

      Druk op de spraaktoets en zeg desgevraagd:  Spraakcommando  Omschrijving en actie  (USB | iPod | MP3 [speler] U kunt nu muziek afspelen door een van de betreffende spraakcommando's te geven. 

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Toegang tot de USB-bibliotheek

    Sluit het apparaat op de USB-poort van de auto aan. Druk op de toets MEDIA (naast het audiodisplay) om afspelen via USB te selecteren. Menu-item  Omschrijving en actie  USB doorzoeken Met dit menu kunt u uw mediabestanden kiezen en afspelen op artiest, album, genre, afspeellijst en nummer of zelfs bladeren door wat op uw USB-apparaat staat. 

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Batterij vervangen

    De afstandsbediening is voorzien van een lithium batterij van 3 V, die bij normaal gebruik enkele jaren meegaat Vervang de batterij als volgt. Plaats een smalle schroevendraaier in de opening en wip het middelste dekseltje voorzichtig van de inklapbare sleutel of wip het achterste dekseltje van de Smart Key. . Vervang de batterij door een nieuwe (CR2032). Let bij het plaatsen van de nieuwe batterij op de polariteit. Plaats de batterij in omgekeerde volgorde van het verwijderen.