Instructieboekje, auto handleidingen

De mediaspeler aansluiten op de USB-poort

N.B.:  Als uw mediaspeler een aan/uit-schakelaar heeft, moet u het apparaat aanzetten.

Verbinden met behulp van spraakcommando's
  1. Sluit het apparaat op de USB-poort van de auto aan.
  1. Druk op de spraaktoets en zeg desgevraagd:
Spraakcommando  Omschrijving en actie 
(USB | iPod | MP3 [speler] U kunt nu muziek afspelen door een van de betreffende spraakcommando's te geven. Zie de spraakcommando's voor media. 

Woorden tussen haakjes [ ] zijn optioneel en hoeven niet gezegd te worden om het systeem het commando te laten begrijpen. Als bijvoorbeeld (USB [stick] | iPOD | MP3 [speler]) verschijnt, kunt u USB of USB-stick zeggen.

Verbinden met behulp van het systeemmenu
  1. Sluit het apparaat op de USB-poort van de auto aan.
  1. Druk op de toets Media (naast het audiodisplay) tot een initialiseerbericht in het display verschijnt.
Menu-item  Omschrijving en actie 
USB doorzoeken Afhankelijk van hoeveel mediabestanden er op het aangesloten apparaat, kan een bericht voor indexeren in de display verschijnen. Wanneer het indexeren is voltooid, gaat het scherm terug naar het afspeelmenu. 

Kies uit de volgende opties:

Menu-item 
Alles afspelen
Afspeellijsten
Nummers
Artiesten
Albums
Genres
USB doorzoeken
Reset Sync USB
Beëindigen

Wat speelt er nu?

Tijdens het afspelen kunt u op de spraaktoets drukken en het systeem vragen wat wordt afgespeeld. Het systeem leest de tags met metagegevens van het huidige nummer, indien ingevuld.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > SYNC gebruiken met Media Player

    U kunt toegang krijgen tot en muziek afspelen vanaf de mediaspeler via het luidsprekersysteem van de auto met behulp van het mediamenu van het systeem of met spraakgestuurde commando's. U kunt uw muziek ook sorteren en afspelen op specifieke categorieën, zoals op artiest of albums. SYNC ondersteunt bijna elke mediaspeler, inclusief: iPod, Zune, afspelen vanaf apparaatspelers en de meeste USB-apparaten. SYNC ondersteunt ook audioformaten, bijvoorbeeld MP3, WMA, WAV en ACC.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Spraakcommando's voor media

      Druk op de spraaktoets en zeg desgevraagd:  Spraakcommando  Omschrijving en actie  (USB | iPod | MP3 [speler] U kunt nu muziek afspelen door een van de betreffende spraakcommando's te geven. 

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Plaatsen

    Voer bij het plaatsen de handelingen voor het verwijderen in tegenovergestelde richting uit en sluit als laatste de pluspool (+) aan. Na het plaatsen Controleer de accupolen. Zet het contact aan, maar start de motor niet. Controleer of er geen storingsmeldingen worden weergegeven en er geen verklikkerlampjes gaan branden. Is dit wel het geval, neem dan contact op met het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats om het systeem te resetten. Controleer of de portieren en ruiten normaal functioneren. Wacht na het plaatsen ongeveer 1 minuut (of 2 minuten bij een auto met een automatische transmissie). Start de motor. Controleer of de antiklemvoorzieningen van de ruiten, het schuif-/kanteldak en het zonnescherm van het panoramadak correct werken. Als de auto is voorzien van een elektrische parkeerrem, controleer dan of deze goed werkt door de parkeerrem aan te trekken en vervolgens vrij te zetten. Zet het contact uit. Verlaat de auto en controleer of de afstandsbediening correct werkt. Stel de tijd en de radiozenders in en configureer de autoradio. Na het loskoppelen van de accu kunnen bepaalde functies - Stop-stand van het Stop & Start-systeem, airconditioning, navigatie - tijdelijk zijn uitgeschakeld.