Instructieboekje, auto handleidingen

Tanken

Openen van de tankdop

Voer de volgende stappen uit om de tankdop te openen:

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Overschakelen tussen de functie ruitenwissers met intervalregeling of met regensensor (auto's met ruitenwissers met regensensor)

De ruitenwissers kunnen worden gebruikt als ruitenwissers met intervalregeling, die werken ongeacht de rijsnelheid of de hoeveelheid regendruppels. Er kan tussen de functies van de ruitenwissers met intervalregeling worden overgeschakeld wanneer de auto stilstaat en de ruitenwissers zijn uitgeschakeld. De werking van de ruitenwissers kan niet worden gewijzigd wanneer de AUTO-modus of de intervalregeling is ingeschakeld.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Voor het tanken

Sluit alle portieren en ruiten en zet het contact UIT. Controleer de brandstofsoort. ■ Brandstofsoorten ■ Vulopening brandstoftank voor loodvrije benzine Om vergissingen bij tankstations te voorkomen, is uw auto uitgerust met een kleinere vulopening speciaal voor loodvrije benzine. WAARSCHUWING

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Ontvangen van een oproep

Wanneer er een oproep wordt ontvangen, wordt dit scherm weergegeven en klinkt er een waarschuwing. Een oproep beantwoorden Druk op de toets gesprek aannemen op het stuurwiel of selecteer .