Instructieboekje, auto handleidingen

Openen van de tankdop

1. Druk het midden van de achterste rand van de tankdopklep in terwijl alle portieren zijn ontgrendeld.

Blijf drukken totdat u een klik hoort en haal uw hand weg om de tankdopklep iets te openen. Open met de hand de klep vervolgens volledig.

Tanken

2. Draai de tankdop langzaam los en plaats hem in de houder in de tankdopklep.

Tanken

■ Als de tankdopklep niet kan worden geopend

Verwijder de klep in de bagageruimte en trek aan de hendel om de tankdopklep te openen als deze niet kan worden geopend door het indrukken van de achterste rand van de tankdopklep.

Tanken

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Voor het tanken

    Sluit alle portieren en ruiten en zet het contact UIT. Controleer de brandstofsoort. ■ Brandstofsoorten ■ Vulopening brandstoftank voor loodvrije benzine Om vergissingen bij tankstations te voorkomen, is uw auto uitgerust met een kleinere vulopening speciaal voor loodvrije benzine. WAARSCHUWING

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Sluiten van de tankdop

    1. Draai na het tanken van brandstof de tankdop tot u een klik hoort. Als u de dop loslaat, zal hij iets in de andere richting draaien.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Handmatig instellen

    Al naar gelang uw wensen kunt u de automatische bediening van het systeem handmatig aanpassen. De overige functies worden automatisch geregeld. Druk op de toets "AUTO" om het systeem weer volledig automatisch te laten functioneren. Om het interieur maximaal te verkoelen of te verwarmen is het mogelijk de minimale waarde 14 of de maximale waarde 28 te overschrijden. Draai de knop 2 of 3 naar links totdat "LO" verschijnt of naar rechts totdat "HI" verschijnt.