Instructieboekje, auto handleidingen

Over deze handleiding

WAARSCHUWING: Geeft uitleg over iets dat kan resulteren in ernstig letsel wanneer de voorzorgsmaatregelen niet in acht worden genomen.

OPMERKING: Geeft uitleg over iets dat kan resulteren in schade of storingen aan de auto of de uitrusting wanneer de voorzorgsmaatregelen niet in acht worden genomen.

Geeft bedienings- of werkingsprocedures aan. Volg de stappen in de aangegeven volgorde.

Over deze handleiding

Geeft de handeling aan voor het bedienen van schakelaars en dergelijke (drukken, draaien, enz.).

Geeft het resultaat van een handeling aan (er wordt bijvoorbeeld een klep geopend).

Over deze handleiding

Geeft het onderdeel of de positie aan waarover uitleg wordt gegeven.

Dit betekent dat er iets niet mag worden gedaan of mag gebeuren.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Ter informatie

    Handleiding Deze handleiding is bestemd voor alle uitvoeringen van dit type auto; alle mogelijke opties zijn in deze handleiding opgenomen. Er zullen dan ook ongetwijfeld onderwerpen worden beschreven die niet op uw auto van toepassing zijn.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Overzicht

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > ISOFIX bevestiging en bevestigingsband (ISOFIX systeem) voor kinderen

    Een kinderzitje kan met het ISOFIX systeem worden bevestigd om het kind onder het rijden en bij een ongeval te beschermen. Dit systeem is ontworpen om het bevestigen van een kinderzitje eenvoudiger te maken en om de kans te verkleinen dat uw kinderzitje verkeerd wordt bevestigd. Het ISOFIX systeem bestaat uit bevestigingspunten in de auto en op het kinderzitje. Met het ISOFIX systeem hoeft u geen veiligheidsgordel meer te gebruiken om het kinderzitje op de achterstoelen te bevestigen ISOFIX bevestigingen zijn metalen balken die in de auto vast zitten. Elke stoel die met ISOFIX is uitgerust, heeft twee bevestigingen onder waar de onderste bevestigingspunten van het kinderzitje aan worden bevestigd Om het ISOFIX systeem in uw auto te kunnen gebruiken, moet u een kinderzitje hebben met ISOFIX bevestigingspunten De fabrikant van het kinderzitje levert instructies hoe u het kinderzitje aan de ISOFIX bevestigingen moet bevestigen.