Instructieboekje, auto handleidingen

Bediening Remote Touch

  1. Kiezen: Beweeg de Remote Touch-knop in de gewenste richting.
  2. Bevestigen: Druk op de Remote Touch-knop of op een toets ENTER.

Basishandelingen met het Remote Touch-scherm

■ Schermweergave bij lage temperatuur Als de buitentemperatuur extreem laag is, reageert het scherm mogelijk trager, zelfs wanneer de Remote Touch wordt bediend.

WAARSCHUWING

■ Bij gebruik van de Remote Touch

  • Zorg ervoor dat vingers, nagels of haren niet bekneld raken in de Remote Touch, om letsel te voorkomen.
  • Wees bij extreme temperaturen voorzichtig met het bedienen van de Remote Touch, aangezien deze door de temperatuur in de auto erg heet of erg koud kan worden.

 

OPMERKING

■ Voorkomen van beschadiging van de Remote Touch

  • Zorg ervoor dat de Remote Touch niet in aanraking komt met etenswaren, vloeistoffen, stickers of brandende sigaretten om te voorkomen dat de Remote Touch verkleurt, een vreemde geur afgeeft of defect raakt.
  • Oefen geen overmatige druk uit op de Remote Touch, anders kan hij verbuigen of breken.
  • Zorg ervoor dat munten, contactlenzen, enz. niet bekneld raken in de Remote Touch, deze kan hierdoor defect raken.
  • Wanneer kledingstukken vast komen te zitten in de Remote Touch-knop, kunnen ze scheuren.
  • Wanneer uw hand of een voorwerp op de Remote Touch-knop rust terwijl het contact in stand ACC wordt gezet, werkt de Remote Touch-knop mogelijk niet goed.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Remote Touch

    De Remote Touch kan worden gebruikt om de schermen van de Remote Touch te bedienen. Raadpleeg de handleiding voor het navigatie- en multimediasysteem voor meer informatie indien uw auto is uitgerust met een 10,3 inch display.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Scherm "Menu"

    Druk op de toets MENU van de Remote Touch om het scherm "Menu" weer te geven. Als de weergave van een dubbel scherm is geselecteerd, wordt het scherm "Menu" weergegeven op het hoofdscherm. Toets Functie Hiermee kunt u het kaartscherm of het navigatiemenuscherm weergeven.* 2 Hiermee kunt u het bedieningsscherm voor het audiosysteem weergeven.* 2 Hiermee kunt u het mediabedieningsscherm weergeven.*2 Hiermee kunt u het scherm voor handsfree-bediening weergeven.*2 Hiermee kunt u de energiemonitor of het brandstofverbruiksscherm weergeven Hiermee kunt u het scherm "Informatie" weergeven.*2 Hiermee kunt u het airconditioningbedieningsscherm weergeven. Hiermee kunt u het scherm "Instellingen" weergeven.*2 Display Hiermee kunt u het contrast en de helderheid van de schermen instellen, het scherm uitschakelen, enz.*2

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van de Lexus Parking Assist Monitor

    ■ Schermweergave Het scherm van de Parking Assist Monitor wordt weergegeven als de selectiehendel in stand R wordt gezet terwijl het contact AAN staat. Lexus Parking Assist-sensor (indien aanwezig). Rear Crossing Traffic Alert (indien aanwezig).