Instructieboekje, auto handleidingen

Centrale vergrendeling

U kunt de afstandsbediening gebruiken om de ruiten te bedienen wanneer het contact is uitgeschakeld.

N.B.:  U kunt deze functie in- of uitschakelen in het informatiedisplay of een erkende dealer raadplegen.

N.B.:  Om deze functie te gebruiken, mag accessoiresvertraging niet actief zijn.

De ruiten openen

U kunt de ruiten alleen openen met de afstandsbediening kort nadat u de auto hebt ontgrendeld. Nadat u de auto hebt ontgrendeld, houdt u de ontgrendelknop op de afstandsbediening ingedrukt om de ruiten te openen en het zonnedak te ventileren. Laat de knop los wanneer de beweging begint. Druk op de vergrendel- of ontgrendelknop om de beweging te stoppen.

De ruiten sluiten

WAARSCHUWING

Controleer bij het sluiten van de ruiten en het zonnedak of de ruiten vrij van obstakels zijn en of kinderen en huisdieren zich niet in de nabijheid van de ruitopeningen bevinden.

Om de ruiten en het zonnedak te sluiten, houdt u de vergrendelknop op de afstandsbediening ingedrukt. Laat de knop los wanneer de beweging begint. Druk op de vergrendel- of ontgrendelknop om de beweging te stoppen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Ruitvergrendeling

     Druk de schakelaar in om de achterruitbediening te vergrendelen of te ontgrendelen. De schakelaar gaat branden wanneer u de bediening van de achterruiten vergrendelt. Accessoiresvertraging

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Buitenspiegels

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > ls de motor niet gestart kan worden

    Als de motor niet of langzaam ronddraait Controleer als uw auto is uitgerust met een automatische of dual clutch transmissie of de selectiehendel in stand N (neutraal) of P (parkeren) staat en of de parkeerrem geactiveerd is. Controleer of de accuklemmen schoon zijn en goed vastzitten. Schakel de interieurverlichting in Als de interieurverlichting zwakker gaat branden of uitgaat als u de startmotor bedient, is de accu te ver ontladen. Controleer of de aansluitingen van de startmotor goed vastzitten. Probeer de auto niet te starten door hem te slepen of te duwen Raadpleeg de instructies voor "Starten met een hulpaccu" op bladzijde .