Instructieboekje, auto handleidingen

Contactslot

Contactslot

N.B.:  De sleutel moet schoon zijn voor u deze in enige slotcilinder steekt.

N.B.:  Laat de sleutel niet te lang in het contactslot zitten wanneer de motor niet draait.Dit is om te voorkomen dat de accu van de auto leegraakt.

Het contact uitzetten

Zet de sleutel in stand 0.

Contact in ACC-modus zetten

 Zet de sleutel in stand I.Elektrische accessoires, bijvoorbeeld de radio, werken zonder dat de motor draait.

Contact aanzetten

 Zet de sleutel in stand II. Alle elektrische circuits en accessoires zijn operationeel en de waarschuwings- en controlelampen branden.

De motor starten

 Zet de sleutel in stand III.Laat de sleutel los zodra de motor start.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

    WAARSCHUWING Door langdurig stationair draaien met hoge motortoerentallen kan tot zeer hoge temperaturen in de motor en het uitlaatsysteem leiden, waardoor het risico op brand of andere schade ontstaat.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Sleutelloos starten

    N.B.:  Het systeem werkt misschien niet wanneer de passieve sleutel zich dicht bij metalen voorwerpen of elektronische apparaten bevindt, zoals sleutels of een mobiele telefoon. N.B.:  Om het contact aan te zetten en de motor te starten, moet zich een geldige passieve sleutel in uw auto bevinden. Contact aanzetten  Druk eenmaal op de startknop zonder met uw voet het rem-of koppelingspedaal aan te raken. Deze bevindt zich op het instrumentenpaneel in de buurt van het stuurwiel. Alle elektrische circuits en accessoires zijn operationeel en de waarschuwings- en controlelampen branden.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Ondersteunende systemen

    Om de veiligheid en de prestaties tijdens het rijden te verbeteren is uw auto uitgerust met de volgende systemen die automatisch in werking treden als de omstandigheden daar om vragen. Houd er echter rekening mee dat dit aanvullende systemen zijn en vertrouw niet in al te sterke mate op deze systemen als u de auto bedient.