Instructieboekje, auto handleidingen

DAB-instellingen wijzigen (indien aanwezig)

Selecteer om het scherm voor de DAB-instellingen op een andere manier weer te geven "DAB-instellingen" op het menuscherm van het audiosysteem.

  1. De DAB-zenderlijst updaten
  2. Hiermee kunt u de L-band aan-/uitzetten.

    Wanneer dit is uitgeschakeld, is het fysieke zenderbereik voor het afstemmen beperkt tot Band III, behalve bij de voorkeuzezenders.

    Wanneer dit is ingeschakeld, is het fysieke zenderbereik voor het afstemmen Band III en L-band.

  3. Hiermee kunt u de verkeersmelding aan-/uitzetten.

    Wanneer de verkeersmelding is ingeschakeld, zoekt de tuner automatisch een radiozender die regelmatig verkeersinformatie uitzendt en wordt er naar die zender overgeschakeld zodra er verkeersinformatie wordt uitgezonden.

  4. Hiermee kunt u de alternatieve frequentie aan-/uitzetten.

    Wanneer de alternatieve frequentie is ingeschakeld en een radiozender is gekozen, wordt automatisch de frequentie gekozen met de beste ontvangst.

  5. Hiermee kunt u DAB-radiotekst aan-/uitzetten

Gebruik van het audiosysteem

iPod-instellingen wijzigen

Selecteer om het scherm voor de iPod-instellingen op een andere manier weer te geven "iPod-instellingen" op het menuscherm van het audiosysteem.

  1. De schermgrootte wijzigen (videomodus)
  2. Instellingen voor de albumhoes wijzigen
  3. De schermkwaliteit wijzigen (videomodus)
  4. Ingang videogeluid wijzigen

Gebruik van het audiosysteem

USB-instellingen wijzigen

Selecteer om het scherm voor de USB-instellingen op een andere manier weer te geven "USB-instellingen" op het menuscherm van het audiosysteem.

  1. De schermgrootte wijzigen (videomodus)
  2. Instellingen voor de albumhoes wijzigen
  3. De schermkwaliteit wijzigen (videomodus)

Gebruik van het audiosysteem

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Instellingen FM-radio wijzigen

    Selecteer om het scherm voor de radio-instellingen op een andere manier weer te geven "FM-radio-instellingen" op het menuscherm van het audiosysteem. De volgorde van de zenderlijst wijzigen Hiermee kunt u de verkeersmelding aan-/uitzetten.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Wijzigen van instellingen externe video

    Selecteer om het scherm voor de instellingen voor externe video op een andere manier weer te geven "Externe video-instellingen" op het menuscherm van het audiosysteem. De schermgrootte wijzigen Het videosignaal wijzigen De schermkwaliteit wijzigen

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Weergave op het multi-informatiedisplay

    Nadat een verkeersbord door de camerasensor is herkend, wordt het op het multi-informatiedisplay weergegeven wanneer de auto het verkeersbord passeert. Wanneer de informatie van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, kunnen er maximaal 3 verkeersborden worden weergegeven. Wanneer andere informatie dan van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, wordt een verkeersbord met de snelheidslimiet of een verkeersbord voor einde van alle verboden weergegeven.