Instructieboekje, auto handleidingen

Elektromagnetische compatibiliteit

WAARSCHUWING

Plaats voorwerpen niet op of bij de kap van de airbag, aan de zijkant van de rugleuningen (van de voorstoelen) of in de delen van de voorstoelen die in contact kunnen komen met een geactiveerde airbag. Als deze instructies niet worden opgevolgd, neemt de kans op verwondingen tijdens een aanrijding toe.

Bevestig geen antennekabels aan de originele bedrading, brandstofleidingen en remleidingen van de auto.

Houd antenne- en voedingskabels op een afstand van minstens 10 cm van elektronische modules en airbags.

N.B.:  We testen certificeren uw auto om te voldoen aan de wetgeving betreffende elektromagnetische comptabiliteit (UNECE Verordening 10 of andere geldende lokale vereisten). U dient ervoor te zorgen dat apparatuur die een erkende dealer installeert op uw auto voldoet aan de betreffende lokale wetgeving en andere vereisten.

N.B.:  Eventuele zendapparatuur via radiofrequentie in uw auto (zoals mobiele telefoons en amateurradiozenders) moet voldoen aan de parameters in de volgende tabel. We geven geen bijzondere voorzieningen of voorwaarden voor het monteren of gebruiken ervan.

Auto

Auto

Bestelwagen

Bestelwagen

Vrachtwagen

Vrachtwagen  

Frequentieband MHz  Maximum uitgangsvermogen in watt (piek RMS)  Antenneplaatsen 
1-30  50 
50-54  50  2. 3 
68-88  50  2. 3 
142-176  50  2. 3 
380-512  50  2. 3 
806-870  10  2. 3 

N.B.:  Controleer na het aanbrengen van een RF-zender of deze niet de overige elektrische uitrusting in de auto stoort, zowel in de standby- als in de zendmodus.

Controleer alle elektrische uitrusting:
  • met het contact AAN.
  • bij draaiende motor.
  • tijdens een proefrit bij verschillende snelheden.
Controleer of de elektromagnetische velden die door de gemonteerde zender in het interieur van de auto worden opgewekt niet de grenzen overschrijden waaraan het menselijk lichaam mag worden blootgesteld.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Bijlagen

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Licentieovereenkomst eindgebruiker

    LICENTIEOVEREENKOMST VOOR EINDGEBRUIKERS (EULA) VAN VOERTUIGSOFTWARE U ("U" of "Uw" indien van toepassing) hebt een voertuig gekocht met diverse apparaten, inclusief SYNC en diverse regelmodules ("APPARATEN") inclusief software onder licentie of in eigendom van Ford Motor Company en diens partners ("FORD MOTOR COMPANY"). Deze oorspronkelijk van FORD MOTOR COMPANY afkomstige softwareproducten, evenals bijbehorende media, gedrukte materialen en "online" of elektronische documentatie ("SOFTWARE"), worden beschermd door internationale intellectuele eigendomsrechten en verdragen. De SOFTWARE wordt in licentie gegeven, niet verkocht. Alle rechten voorbehouden. De SOFTWARE kan gekoppeld worden aan en/of communiceren met, of kan later met upgrades worden bijgewerkt om gekoppeld te worden aan en/of te communiceren met door FORD MOTOR COMPANY verstrekte aanvullende software en/of systemen. INDIEN U NIET INSTEMT MET DEZE LICENTIEOVEREENKOMST VOOR EINDGEBRUIKERS ("EULA") MAG U DE APPARATEN NIET GEBRUIKEN EN MAG U DE SOFTWARE NIET KOPIËREN. MET IEDER GEBRUIK VAN DE SOFTWARE, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT HET GEBRUIK ERVAN OP DE APPARATEN, STEMT U IN MET DEZE EULA (OF BEKRACHTIGT U UW EERDERE TOESTEMMING).

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > De elektrische parkeerrem inschakelen

    WAARSCHUWING Het waarschuwingslampje van het remsysteem knippert wanneer de elektrische parkeerrem wordt ingeschakeld. Als het waarschuwingslampje van het remsysteem blijft knipperen, kan er een probleem zijn met de elektrische parkeerrem. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.