Instructieboekje, auto handleidingen

Gebruik van dit instructieboekje

KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) / Inleiding / Gebruik van dit instructieboekje

Wij willen u helpen om optimaal rijplezier uit uw auto te halen. Het instructieboekje kan daar op vele manieren toe bijdragen. Wij raden u ten zeerste aan het complete instructieboekje door te lezen. Om de kans op letsel te beperken, moet u de gedeeltes met WAARSCHUWING en LET OP in het instructieboekje lezen De afbeeldingen vormen een waardevolle aanvulling op de tekst. In uw instructieboekje vindt u informatie over de kenmerken, over belangrijke veiligheidsaspecten en over het rijden onder diverse omstandigheden De algemene indeling van het instructieboekje vindt u in de inhoudsopgave De index geeft een alfabetisch overzicht van alle informatie in uw instructieboekje Gebruik deze wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderwerp Hoofdstukken: Dit instructieboekje heeft acht hoofdstukken en een index Elk hoofdstuk begint met een korte inhoudsopgave, zodat u direct kunt zien of dat hoofdstuk de gewenste informatie bevat U vindt verschillende gedeeltes met "WAARSCHUWING ", "LET OP " en "OPMERKING" in dit instructieboekje. Deze dienen ter vergroting van uw persoonlijke veiligheid. U moet alle procedures en aanbevelingen in deze WAARSCHUWING EN, "LET OP " en OPMERKINGEN nauwkeurig lezen en opvolgen.

WAARSCHUWING Een WAARSCHUWING wijst u erop bijzonder voorzichtig te zijn ter voorkoming van schade en ernstig of dodelijk letsel.

LET OP Informatie waar LET OP bij staat, dient ervoor om te voorkomen dat u een fout maakt waardoor uw auto beschadigd zou kunnen raken.

OPMERKING Een OPMERKING geeft aan dat er interessante of nuttige informatie wordt gegeven.

    LESEN SIE MEHR:

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Inleiding

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Vereiste brandstof

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

    Radiofrequenties en factoren voor een goede radio-ontvangst N.B.:  Langdurig naar luide audio luisteren kan uw gehoor beschadigen.  Factoren voor radio-ontvangst  Afstand en sterkte  Naarmate u verder van een FM-zender verwijderd bent, hoe zwakker het signaal wordt en hoe zwakker de ontvangst.  Terrein  Heuvels, bergen, hoge gebouwen, bruggen, tunnels, snelwegviaducten, parkeergarages, dicht op elkaar staande bomen en onweersbuien kunnen de ontvangst verslechteren.  Overbelasting zender  Wanneer u dichtbij een radiozendmast rijdt, kan een sterker signaal een zwakker signaal verdringen en interferentie in het audiosysteem veroorzaken.