Instructieboekje, auto handleidingen

Gebruik van een Bluetooth-telefoon

Het handsfree-systeem maakt het mogelijk uw mobiele telefoon te gebruiken zonder dat u deze vast hoeft te houden.

Dit systeem ondersteunt Bluetooth. Bluetooth is een draadloos systeem waarmee de mobiele telefoon contact legt met het handsfree-systeem zodat er gesprekken kunnen worden gevoerd.

Controleer voor u gaat bellen de verbindingsstatus, de ladingstoestand van de batterij, het ontvangstgebied en de signaalsterkte.

Wanneer er geen verbinding kan worden gemaakt met een Bluetooth-apparaat, controleer dan de verbindingsstatus. Als er geen verbinding is gemaakt met het apparaat, registreer het apparaat dan of maak verbinding.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bluetooth-telefoon

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Telefoonhoofdscherm

Druk op de toets gesprek aannemen op het stuurwiel of selecteer "Telefoon" op het scherm MENU om het onderstaande scherm weer te geven. Telefoonnaam Status Bluetooth-verbinding Het scherm met de oproepgeschiedenis weergeven Het scherm met favorieten weergeven Het scherm met contacten weergeven Het scherm met kiestoetsen weergeven Het scherm met het postvak in weergeven

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Kenmerken van uw audio

❈ De functies in het voertuig wijken mogelijk af van deze op de afbeelding. 1. Werpt de cd uit. 2. (Type B ) Schakelt over naar de FM/AMmodus. Iedere keer dat de toets wordt ingedrukt, wijzigt de modus in de volgorde FM1 FM2 FMA AM AMA.