Instructieboekje, auto handleidingen

Licentieovereenkomst voor eindgebruikers van TeleNav-software

Lees deze voorwaarden en bepalingen zorgvuldig voordat u de TeleNav-software gebruikt. Uw gebruik van de TeleNav-software betekent dat u deze voorwaarden en bepalingen accepteert. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden en bepalingen, zorg dan dat de zegel van de verpakking niet verbroken wordt, de TeleNav-software niet verbroken wordt en de software niet anderszins wordt gebruikt. TeleNav kan deze Overeenkomst en het privacybeleid op elk gewenst moment herzien, met of zonder kennisgeving aan u. U gaat ermee akkoord om van tijd tot tijd http://www.telenav.com te bezoeken om de dan geldende versie van deze Overeenkomst en van het privacybeleid te controleren.

1. Veilig en wettig gebruik

U gaat ermee akkoord dat aandacht besteden aan de TeleNav-software kans op al dan niet dodelijke verwondingen van uzelf of anderen kan veroorzaken in situaties waarbij anderszins uw onverdeelde aandacht vereist is, en u gaat dan ook akkoord met het volgende wanneer u de TeleNav-software gebruikt:

(a) alle verkeerswetgeving naleven en steeds op een veilige manier rijden;

(b) uw eigen persoonlijke inzicht gebruiken tijdens het rijden. Als u vindt dat een route die wordt gesuggereerd door de TeleNav-software u instructies geeft om een onveilig of onwettig manoeuvre uit te voeren, u in een onveilige situatie brengt of u naar een gebied leidt dat volgens u onveilig is, volg dergelijke instructies dan niet;

(c) geen bestemmingen invoeren of de TeleNav-software op een andere manier bedienen, tenzij uw voertuig stilstaat en geparkeerd is;

(d) de TeleNav-software niet gebruiken voor illegale, ongeoorloofde, onbedoelde, onveilige, gevaarlijke of onwettige doeleinden of op enige andere manier die niet overeenkomt met deze Overeenkomst;

(e) alle gps-toestellen en draadloze apparaten en kabels die nodig zijn voor het gebruik van de TeleNav-software op een veilige manier in uw voertuig opbergen, zodat ze het rijden niet hinderen en de bediening van enig veiligheidsapparaat (zoals een airbag) niet voorkomen.

U gaat ermee akkoord TeleNav te vrijwaren van alle claims die voortvloeien uit eventueel gevaarlijk of anderszins ongepast gebruik van de TeleNav-software in een bewegend voertuig, inclusief gevolgen van uw nalaten om te voldoen aan de bovenstaande aanwijzingen.

2. Accountinformatie

U gaat akkoord: (a) met het verstrekken van juiste, nauwkeurige, actuele en volledige informatie over uzelf aan TeleNav wanneer u de TeleNav-software registreert, en (b) met het direct informeren van TeleNav over eventuele wijzigingen van dergelijke informatie, en deze juist, nauwkeurig, actueel en volledig te houden.

3. Softwarelicentie
  • Onderworpen aan uw naleving van de voorwaarden van deze Overeenkomst, verleent TeleNav u hierbij een persoonlijke, niet-exclusieve, niet-overdraagbare licentie (behalve zoals uitdrukkelijk is toegestaan met betrekking tot uw permanente overdracht van de TeleNav-softwarelicentie), zonder het recht om in licentie te geven, de TeleNav-software (alleen in objectcodevorm) te gebruiken voor toegang tot en gebruik van de TeleNav-software. Deze licentie wordt beëindigd bij eventuele beëindiging of afloop van deze Overeenkomst. U gaat ermee akkoord dat u de TeleNav-software alleen gebruikt voor uw persoonlijke zakelijke of recreatieve doeleinden, en niet om commerciële navigatiediensten aan derden te bieden.
3.1 Licentiebeperkingen
  • (a) de TeleNav-software of enig deel ervan nabouwen, decompileren, demonteren, vertalen, wijzigen, aanpassen of anderszins veranderen;(b) proberen de broncode, audiobibliotheek of structuur van de TeleNav-software af te leiden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van TeleNav;(c) handelsmerken, logo's, informatie over patenten of copyright, of andere informatie of markeringen van TeleNav of diens leveranciers te verwijderen van de TeleNav-software, of aan te passen;(d) de TeleNav-software distribueren, in licentie geven of anderszins overdragen aan anderen, behalve als onderdeel van uw permanente overdracht van de TeleNav-software; of(e) de TeleNav-software op enige manier gebruiken die
i. indruist tegen de intellectuele eigendomsrechten of eigendomsrechten, rechten van reclame of privacy of andere rechten van enige partij,

ii. enige wet, grondwet, verordening of regelgeving schendt, inclusief maar niet beperkt tot wetten en regelgeving met betrekking tot spam, privacy, bescherming van consumenten en kinderen, obsceniteiten of eerroof, of

iii. schadelijk, bedreigend, beledigend, pestend, misleidend, schadelijk voor de reputatie, vulgair, obsceen, lasterlijk of anderszins verwerpelijk is; en (f) de TeleNav-software leasen, verhuren of anderszins derden ongeoorloofde toegang geven tot de TeleNav-software zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TeleNav.

4. Afwijzingen

  • Voor zover toegestaan volgens toepasselijk recht, zal TeleNav, zijn licentiegevers en leveranciers, of agenten of werknemers van een van de voorgaande, in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor gemaakte beslissingen of ondernomen acties door u of iemand anders, vertrouwend op de informatie verstrekt door de TeleNav-software. TeleNav garandeert ook niet de juistheid van de kaart of andere gegevens die voor de TeleNav-software worden gebruikt. Dergelijke gegevens kunnen niet altijd overeenkomen met de werkelijkheid vanwege, onder andere, wegafsluitingen, wegwerkzaamheden, constructiewerkzaamheden, het weer, nieuwe wegen en andere veranderende omstandigheden. U bent verantwoordelijk voor het gehele risico voortvloeiend uit uw gebruik van de TeleNav-software. U stemt bijvoorbeeld, maar zonder beperking, ermee in om niet op de TeleNav-software te vertrouwen voor kritische navigatie in gebieden waar het welzijn of het voortbestaan van u of anderen afhankelijk is van de nauwkeurigheid van navigatie, aangezien de kaarten of de functionaliteit van de TeleNav-software niet bedoeld zijn ter ondersteuning van dergelijke toepassingen met een hoog risico, vooral in meer afgelegen geografische gebieden.
  • TELENAV WIJST ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE TELENAV-SOFTWARE, WETTELIJK, UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, UITDRUKKELIJK AF EN SLUIT DEZE UIT, MET INBEGRIP VAN ALLE GARANTIES DIE VOORTVLOEIEN UIT VERHANDELEN, GEBRUIK OF HANDEL, EN MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, DE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET-INBREUK OP RECHTEN VAN DERDEN MET BETREKKING TOT DE TELENAV-SOFTWARE.
  • Bepaalde rechtsgebieden staan de disclaimer van bepaalde garanties niet toe, dus deze beperking is mogelijk niet op u van toepassing.
5. Beperking van aansprakelijkheid
  • VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER TOEPASSELIJK RECHT, KUNNEN TELENAV OF DIENS LICENTIEGEVERS EN LEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD DOOR U OF DERDEN VOOR INDIRECTE, INCIDENTELE, VOORTVLOEIENDE, SPECIALE OF MORELE SCHADE (IN ELK GEVAL INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT, SCHADE WEGENS DE ONMOGELIJKHEID TOT GEBRUIK VAN DE APPARATUUR OF TOEGANG TOT GEGEVENS, GEGEVENSVERLIES, VERLIES VAN ZAKEN, VERLIES VAN WINSTEN, ONDERBREKING VAN DE BEDRIJFSVOERING OF DERGELIJKE) DIE VOORTVLOEIEN UIT HET GEBRUIK VAN OF HET ONVERMOGEN TOT GEBRUIK VAN DE TELENAV-SOFTWARE, ZELFS ALS TELENAV GEADVISEERD IS OVER VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE. NIETTEGENSTAANDE ENIGE SCHADE DIE U OM WELKE REDEN OOK ZOU KUNNEN OPLOPEN (INCLUSIEF EN ZONDER BEPERKING, ALLE SCHADE HIERIN VERMELD EN ALLE DIRECTE OF ALGEMENE SCHADE IN CONTRACT, ONRECHTMATIGHEDEN (INCLUSIEF NALATIGHEID) OF ANDERSZINS), WORDT DE VOLLEDIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN TELENAV EN VAN ALLE LEVERANCIERS VAN TELENAV BEPERKT TOT HET WERKELIJK DOOR U BETAALDE BEDRAG VOOR DE TELENAV-SOFTWARE. SOMMIGE STATEN EN/OF RECHTSGEBIEDEN STAAN DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN INCIDENTELE SCHADE OF GEVOLGSCHADE NIET TOE, ZODAT DE BOVENSTAANDE BEPERKINGEN OF UITSLUITINGEN MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING ZIJN.
6. Arbitrage en toepasselijk recht
  • U gaat ermee akkoord dat alle geschillen, claims of controverses voortvloeiend uit of verband houdend met deze Overeenkomst of de TeleNav-software worden beslecht door onafhankelijke arbitrage met betrekking van een neutrale bemiddelaar en beheerd door de American Arbitration Association in de county Santa Clara, Californië. De bemiddelaar past de commerciële regels van arbitrage (Commercial Arbitration Rules) van de American Arbitration Association toe, en het oordeel op basis van toekenning door de bemiddelaar kan door een bevoegde rechtbank worden ingevoerd. Neem in acht dat er geen rechter of jury bij een arbitrageprocedure is en de beslissing van de bemiddelaar bindend is voor beide partijen. U gaat uitdrukkelijk akkoord uw recht op een juryproces op te zeggen. Deze Overeenkomst en de prestaties hieronder worden beheerst onder en opgezet volgens de wetten van de staat Californië, zonder gelding van de conflictregels. Voor zover gerechtelijke actie noodzakelijk is in verband met de bindende arbitrage, gaan zowel u als TeleNav ermee akkoord zich te onderwerpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van de county Santa Clara, Californië. Het Verdrag van de Verenigde Naties inzake Contracten voor de internationale verkoop van goederen is niet van toepassing.
7. Toewijzing
  • U mag deze Overeenkomst of een van uw rechten of verplichtingen niet verkopen toewijzen of overdragen, behalve in totaliteit, in verband met uw permanente overdracht van de TeleNav-software, en uitdrukkelijk op voorwaarde dat de nieuwe gebruiker van de TeleNav-software ermee akkoord gaat gebonden zijn door de voorwaarden en bepalingen van deze Overeenkomst. Een dergelijke verkoop, toewijzing of overdracht die niet expliciet is toegestaan onder deze paragraaf zal resulteren in onmiddellijke beëindiging van deze Overeenkomst, zonder aansprakelijkheid aan TeleNav, in welk geval u en alle andere partijen onmiddellijk alle gebruik van de TeleNav-software staken. Niettegenstaande het voorgaande kan TeleNav deze Overeenkomst op elk moment toewijzen aan enige andere partij zonder voorafgaande kennisgeving, mits de cessionaris gebonden blijft aan deze Overeenkomst.
8. Diversen

8,1

Deze Overeenkomst vormt de volledige overeenkomst tussen u en TeleNav met betrekking tot het onderwerp hiervan.

8,2

Behalve voor de beperkte licenties die uitdrukkelijk zijn verleend in deze overeenkomst, behoudt TeleNav alle rechten, titels en belangen in en op de TeleNav-software, inclusief en zonder beperking alle gerelateerde rechten op intellectueel eigendom. Licenties of andere rechten die niet uitdrukkelijk in deze Overeenkomst zijn toegekend, zijn bedoeld om te worden toegekend of overgedragen, of zullen worden toegekend of overgedragen door implicatie, statuut, afleiding, estoppel of anderszins, en TeleNav en diens leveranciers en licentiehouders behouden hierbij al hun andere respectievelijke rechten dan de licenties die expliciet worden toegekend in deze Overeenkomst.

8,3

Door gebruik te maken van de TeleNav-software, gaat u akkoord met het op elektronische wijze ontvangen van alle communicatie, waaronder kennisgevingen, overeenkomsten, wettelijk vereiste openbaarmakingen of andere informatie met betrekking tot de TeleNav-software (collectief "Kennisgevingen"). TeleNav kan dergelijke Kennisgevingen verstrekken door deze op de TeleNav-website te plaatsen of door dergelijke Kennisgevingen naar uw draadloze apparaat te laten downloaden. Als u wenst uw toestemming om Kennisgevingen elektronisch te ontvangen in te trekken, dient u het gebruik van de TeleNav-software te stoppen.

8,4

Het niet eisen van de uitvoer van enige bepaling door u of TeleNav zal geen afbreuk doen aan het recht van de betreffende partij om de uitvoer op een later tijdstip te eisen, noch zal een ontheffing van enige schending of tekortkoming van deze Overeenkomst een ontheffing van enige daaropvolgende schending of tekortkoming van de bepaling zelf vormen.

8,5

Als enige bepaling hierin onafdwingbaar wordt geacht, dan wordt dergelijke bepaling gewijzigd om de bedoeling van de partijen te weerspiegelen, en blijven de resterende bepalingen van deze Overeenkomst volledig van kracht en geldig.

8,6

De koppen in deze Overeenkomst dienen slechts ter referentie en worden niet als onderdeel van deze Overeenkomst beschouwd, en hiernaar zal niet verwezen worden in verband met de constructie of interpretatie van deze Overeenkomst. Zoals gebruikt in deze overeenkomst, dienen de woorden "met inbegrip van" en "inclusief", en variaties daarvan, niet beschouwd te worden als termen van beperking, maar als termen die gevolgd worden door de woorden "zonder beperking".

9. Overige leveranciervoorwaarden en -bepalingen

  • De TeleNav-software maakt gebruik van kaart- en andere gegevens die door TeleNav aan andere leveranciers in licentie zijn gegeven ten voordele van uzelf en andere eindgebruikers. Deze Overeenkomst omvat bepalingen voor eindgebruikers die van toepassing zijn op deze bedrijven (inbegrepen aan het einde van deze Overeenkomst) en uw gebruik van de TeleNav-software is dan ook onderworpen aan dergelijke bepalingen. U gaat ermee akkoord de volgende aanvullende algemene bepalingen na te leven, die van toepassing zijn op andere leveranciers die licentiehouders zijn van TeleNav:
9.1 Voorwaarden voor eindgebruikers vereist door HERE North America, LLC

De gegevens ("Gegevens") worden verstrekt voor uw persoonlijke, interne gebruik en mogen niet worden doorverkocht. De gegevens worden beschermd door auteursrechten en zijn onderworpen aan de volgende algemene bepalingen en voorwaarden die zijn geaccepteerd door u enerzijds, en door TeleNav ("TeleNav") en diens licentiehouders (inclusief hun licentiehouders en leveranciers) anderzijds.

2013 HERE. Alle rechten voorbehouden.

De Gegevens voor gebieden in Canada omvatten informatie die is verkregen met toestemming van Canadese autoriteiten, waaronder: Her Majesty the Queen in Right of Canada, Queen's Printer for Ontario, Canada Post Corporation, GeoBase, Department of Natural Resources Canada.

HERE heeft een niet-exclusieve licentie van de United States Postal Service om ZIP+4 informatie te publiceren en verkopen.

United States Postal Service 2014. Prijzen zijn niet vastgelegd, geregeld of goedgekeurd door de United States Postal Service. De volgende handelsmerken en registraties zijn eigendom van de USPS: United States Postal Service, USPS en ZIP+4.

De Gegevens voor Mexico omvatten bepaalde gegevens van het Instituto Nacional de Estadística y Geografía.

9.2 Voorwaarden voor eindgebruikers vereist door NAV2 (Shanghai) Co., Ltd

De gegevens ("Gegevens") worden verstrekt voor uw persoonlijke, interne gebruik en mogen niet worden doorverkocht. De gegevens worden beschermd door auteursrechten en zijn onderworpen aan de volgende algemene bepalingen en voorwaarden die zijn geaccepteerd door u enerzijds, en door NAV2 (Shanghai) Co., Ltd ("NAV2") en diens licentiehouders (inclusief hun licentiehouders en leveranciers) anderzijds. 20xx. Alle rechten voorbehouden.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Bindende arbitratie en afwijzing van groepszaken

    (a) Toepassingsgebied. Dit Deel geldt voor elk geschil BEHALVE ALS HET GEEN GESCHIL INHOUDT MET BETREKKING TOT INBREUK VAN AUTEURSRECHT OF VOOR DE NALEVING OF GELDIGHEID VAN INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN VAN UZELF, FORD MOTOR COMPANY OF ENIGE LICENTIEHOUDER VAN FORD MOTOR COMPANY. Geschil betekent elk geschil, actie of andere controverse tussen U en FORD MOTOR COMPANY, behalve de bovenstaande uitzonderingen, betreffende de SOFTWARE (inclusief de prijs) of deze EULA, zij het onder overeenkomst, garantie, onrechtmatige daad, wet, regelgeving, verordening of enige andere wettelijke of billijke basis. (b) Kennisgeving van geschil. In geval van een Geschil moet U of FORD MOTOR COMPANY de andere partij een "Kennisgeving van geschil" geven, een schriftelijke verklaring met de naam, het adres en contactgegevens van de partij die de kennisgeving geeft, de feiten die aanleiding geven tot het geschil en de gevraagde oplossing. U en FORD MOTOR COMPANY zullen proberen elk geschil op te lossen via informele onderhandeling binnen 60 dagen vanaf de verzenddatum van de Kennisgeving van geschil. Na 60 dagen kunt U of kan FORD MOTOR COMPANY arbitratie beginnen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Termen en voorwaarden

    Toegestaan gebruik. U gaat ermee akkoord dat u deze Gegevens in combinatie met de TeleNav-software alleen gebruikt voor de eigen en interne zakelijke doeleinden waarvoor u een licentie hebt en niet voor dienstenbureaus, timesharing of andere soortgelijke doeleinden. Dientengevolge, maar onderhevig aan de beperkingen zoals deze in de volgende paragrafen worden uiteengezet, gaat u akkoord met het niet anderszins reproduceren, kopiëren, wijzigen, decompileren, demonteren, afgeleide werken maken of reconstrueren van enig gedeelte van deze Gegevens, en mag u deze niet overdragen of distribueren in elke vorm of voor elk doel dan ook, behalve voor zover toegestaan door dwingend recht.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Ontgrendelen van de bagageruimte

    Met de afstandsbediening Druk op deze knop om de auto te ontgrendelen en de bagageruimte te openen.