Instructieboekje, auto handleidingen

Menuscherm

Draai de bedieningsknop naar links terwijl het MirrorLink-scherm wordt weergegeven om het linker menuscherm weer te geven.

  1. Een apparaat selecteren
  2. De schermgrootte wijzigen
  3. De display-instellingen wijzigen

Overige functies

■ Een MirrorLink-apparaat selecteren Als er meerdere MirrorLink-apparaten beschikbaar zijn, kunt u het gewenste apparaat selecteren.

1. Selecteer "MirrorLink-toestel kiezen" op het linker menuscherm.

2. Selecteer "MirrorLink 1" of "MirrorLink 2".

■Werkingsvoorwaarden

  • Wanneer MirrorLink is geactiveerd, worden eerder geopende toepassingen, die via een USB-aansluiting werken, gesloten en vice versa.
  • Compatibele apparaten.

    Smartphones die voldoen aan het certificeringsprogramma versie 1.1 of hoger van het Car Connectivity Consortium. Raadpleeg de fabrikant of distributeur van de smartphone om te weten of deze compatibel is met MirrorLink.

  • Compatibele apps.

    Apps die door het Car Connectivity Consortium zijn gecertificeerd als MirrorLink Base-Certified of Drive-Certified.

■Over MirrorLink MirrorLink is een geregistreerd handelsmerk van Car Connectivity Consortium, Inc.

■ Bij gebruik van de MirrorLink-functie

  • Controleer of het scherm van de smartphone is ontgrendeld. Ontgrendel het scherm van de smartphone voordat u deze aansluit op het Lexus display-audiosysteem. (Sommige smartphones kunnen niet worden aangesloten via MirrorLink als het scherm is vergrendeld.)
  • Zorg ervoor dat de smartphone is verbonden via Bluetooth. (Met sommige smartphones is handsfree bellen via de MirrorLink-functie niet mogelijk als de smartphone niet via Bluetooth met de auto is verbonden.)
  • Als een MirrorLink-app niet kan worden geactiveerd, controleer dan of het certificaat van de MirrorLink-app niet is verlopen. De certificaten van MirrorLink-apps hebben een vervaldatum. (Er is een verbinding met internet noodzakelijk om het certificaat automatisch bij te werken.) Als een MirrorLink-app niet meer beschikbaar is, kan dat komen doordat het certificaat is verlopen. In dat geval moet het certificaat handmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de fabrikant van de smartphone of de ontwikkelaar van de app voor de procedure voor het bijwerken van het certificaat.
  • Controleer of het volume van de smartphone correct is ingesteld. Als het volume van de MirrorLink-app erg laag is terwijl het volume van het Lexus display-audiosysteem juist is verhoogd, controleer dan het volume van de smartphone en verhoog dit voor zover nodig.
WAARSCHUWING

■ Tijdens het rijden Sluit de smartphone niet aan en bedien deze niet.

 

OPMERKING

■ Voorkomen van schade aan de smartphone

  • Afhankelijk van het formaat en de vorm van de smartphone die op het systeem is aangesloten, is het mogelijk dat het consolevak niet goed gesloten kan worden. Probeer in dat geval het consolevak niet met kracht te sluiten; de smartphone of de aansluiting kunnen dan beschadigd raken.
  • Laat uw smartphone niet achter in de auto. De temperatuur in de auto kan hoog oplopen waardoor de smartphone beschadigd kan raken.
  • Druk niet op de smartphone en oefen geen onnodige druk hierop uit terwijl het apparaat is aangesloten.
  • Steek geen vreemde voorwerpen in de aansluiting.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van de MirrorLink-functie

    1. Ga naar "MirrorLink": toets "MENU" → "Info" → "MirrorLink" 2. Selecteer de gewenste app op het scherm met apps. ■ MirrorLink-scherm Volg de specifieke bedieningsprocedures voor de smartphone-app. Bedieningszone.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > USB-foto

    Door een USB-geheugen aan te sluiten, kunt u genieten van foto's op het Lexus display-audiosysteem. USB-fotoscherm Ga naar "USB-foto": toets MENU → "Info" → "USB 1-foto" of "USB 2-foto"

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Advies

    De auto zal anders aanvoelen als u met een aanhangwagen rijdt. Neem de onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht om een ongeval en ernstig letsel te voorkomen: ■ Controleer de elektrische aansluiting tussen de aanhangwagen en de auto Breng de auto tot stilstand na een korte afstand gereden te hebben en controleer, net als voor het wegrijden, of de verlichting van de aanhangwagen werkt.