Instructieboekje, auto handleidingen

Motorkap

Ontgrendelen van de motorkap vanuit het interieur.

1. Trek de ontgrendelingshendel van de motorkap naar u toe.

De motorkap zal iets omhoog springen.

Onderhoud, zelf uit te voeren

2. Trek de veiligheidshaak omhoog en open de motorkap.

Onderhoud, zelf uit te voeren

WAARSCHUWING

■ Controle voor het rijden Controleer of de motorkap goed dicht en vergrendeld is.

Als de motorkap niet goed vergrendeld is, kan hij tijdens het rijden onverwacht opengaan, waardoor een ongeval kan ontstaan met mogelijk ernstig letsel tot gevolg.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Voorzorgsmaatregelen bij zelf uit te voeren onderhoud

    Als u controles en onderhoudswerkzaamheden uitvoert, dient u dit precies te doen zoals in dit hoofdstuk wordt beschreven. Onderwerp Benodigdheden Conditie 12V-accu Vet Universele sleutel (voor de bouten van de accukabels) Koelvloeistofniveau motor/vermogensregeleenheid Toyota Super Long Life Coolant of een gelijkwaardig product Toyota Super Long Life koelvloeistof is voorgemixt met 50% koelvloeistof en 50% gedestilleerd water. Trechter (uitsluitend voor het bijvullen van koelvloeistof) Motoroliepeil Originele Toyota-motorolie of gelijkwaardig Doek of poetspapier Trechter (uitsluitend voor het bijvullen van motorolie) Zekeringen Zekering met dezelfde stroomsterkte als de oorspronkelijke zekering Lampen Lamp met hetzelfde nummer en vermogen als het oorspronkelijke exemplaar Kruiskopschroevendraaier Sleufkopschroevendraaier Sleutel Radiateur en condensor - Bandenspanning Bandenspanningsmeter Compressor Ruitensproeiervloeistof Water of ruitensproeiervloeistof met antivries (voor gebruik onder winterse omstandigheden) Trechter (uitsluitend voor het bijvullen van ruitensproeiervloeistof)

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Plaatsen van een garagekrik

    Volg bij het gebruik van een garagekrik altijd de bij de krik geleverde handleiding en wees voorzichtig. Krik de auto uitsluitend op met de garagekrik onder een van de aangegeven kriksteunpunten. Als de auto wordt opgekrikt terwijl de krik niet goed is geplaatst, kan de auto beschadigd raken of van de krik vallen en ernstig letsel veroorzaken.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Uitschakelen

    U kunt deze functie op elk willekeurig moment uitschakelen door de schakelaar "ECO OFF" in te drukken. Het verklikkerlampje in de schakelaar gaat branden en er verschijnt een melding op het display. Als het systeem in de STOP-stand wordt uitgeschakeld, dan wordt de motor direct weer gestart.