Instructieboekje, auto handleidingen

Overzicht 10,3 inch display

■ Weergave op volledig scherm De volgende functies kunnen op volledig scherm worden weergegeven:

  • Opstartscherm
  • Scherm "Menu"
  • Kaartscherm*
  • Audioscherm*
  • Energiemonitor of brandstofverbruiksscherm
  • Aircobedieningsscherm

*: Raadpleeg de handleiding voor het navigatie- en multimediasysteem.

■ Dubbel scherm Verschillende informatie kan worden weergegeven op het linker en het rechter scherm. Het audioscherm kan bijvoorbeeld worden weergegeven en bediend terwijl het informatiescherm voor het brandstofverbruik wordt weergegeven.

Het grote scherm aan de linkerzijde van het display wordt het hoofdscherm genoemd en het kleine scherm aan de rechterzijde wordt het nevenscherm genoemd.

Basishandelingen met het Remote Touch-scherm

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > 10,3 inch display

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Werking dubbel scherm

    ■ Selecteren van het te bedienen scherm Beweeg bij het selecteren van het hoofdscherm de Remote Touch-knop naar links. Beweeg bij het selecteren van het nevenscherm de Remote Touch-knop naar rechts.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Velgen vervangen

    Als u om de een of andere reden de velgen wilt vervangen, moet u erop letten dat de nieuwe velgen gelijkwaardig zijn aan de originele velgen voor wat betreft diameter, velgbreedte en offset (wielbolling). WAARSCHUWING Een velg van de verkeerde maat heeft een negatieve invloed op de levensduur van de velg en van het wiellager, de remweg, de rijeigenschappen, de grondspeling, de speling tussen band en carrosserie, de speling bij het gebruik van sneeuwkettingen, de kalibratie van de snelheidsmeter en de kilometerteller, de koplampafstelling en de bumperhoogte.