Instructieboekje, auto handleidingen

Stuurwielverwarming

Schakelt de stuurwielverwarming in/uit

Wanneer de stuurwielverwarming in werking is, gaat het controlelampje branden.

Gebruik van de airconditioning

  • De stuurwielverwarming kan worden gebruikt wanneer het contact AAN staat.
  • De stuurwielverwarming wordt na ongeveer 30 minuten automatisch uitgeschakeld.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Stuurwielverwarming/ stoelverwarming/ stoelventilatoren

    De zijkanten van het stuurwiel en de stoelen worden verwarmd door respectievelijk de stuurwielverwarming en de stoelverwarming. De stoelventilatoren zorgen voor een goede ventilatie door lucht door de stoelen te blazen. WAARSCHUWING Wees voorzichtig wanneer iemand uit onderstaande categorieën in contact komt met het stuurwiel en de stoelen wanneer de stuurwiel- en stoelverwarming zijn ingeschakeld: Baby's, kleine kinderen, oudere personen, zieken en gehandicapten Personen met een gevoelige huid Personen die oververmoeid zijn Personen die alcohol hebben gedronken of personen die rustgevende medicijnen (slaapmiddel, middel tegen verkoudheid, enz.) hebben gebruikt Neem, om de kans op brandwonden of oververhitting te beperken, de volgende voorzorgsmaatregelen in acht: Bedek de stoel niet met een kleed of kussen als de stoelverwarming in gebruik is. Gebruik de stoelverwarming niet langer dan noodzakelijk is.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Stoelverwarming

    Elke keer dat de schakelaar wordt ingedrukt, wijzigt de intensiteit van de stoelverwarming en gaan de controlelampjes die aangeven welke stand is ingeschakeld (oranje) als volgt branden: hoog (3 segmenten branden) → midden (2 segmenten branden) → laag (1 segment brandt) → uit

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Aanduwen of aanslepen

    Een auto uitgerust met een handgeschakelde transmissie mag niet worden aangeduwd of aangesleept omdat hierdoor het emissieregelsysteem beschadigd kan raken Auto's die uitgerust zijn met een automatische transmissie kunnen niet worden aangeduwd of aangesleept Volg de aanwijzingen voor het starten met een hulpaccu in "Starten met een hulpaccu" .