Instructieboekje, auto handleidingen

USB-poort

WAARSCHUWING

Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kan afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

USB-poort

De USB-poort bevindt zich onder de klimaatregeling en in de middenconsole.

U kunt de USB-poort gebruiken om media af te spelen en een apparaat op te laden.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Radiostation-afstemtoetsen

    Automatisch afstemmen (Alternatief 1) Druk op een zoektoets. Het systeem stopt bij het eerste radiostation dat het vindt in de gekozen richting. Radiostationlijst (Alternatief 2)

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > SYNC

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Actieve parkeerhulp uitschakelen

    U kunt het systeem als volgt handmatig uitschakelen: Op de knop voor actieve parkeerhulp drukken tijdens een actief manoeuvre. Grijp het stuurwiel tijdens een manoeuvre. Gedurende 30 seconden sneller dan 35 km/h rijden tijdens het zoeken naar een parkeerplek. Sneller dan 50 km/h rijden. Sneller dan 9 km/h rijden tijdens een actief manoeuvre. De aandrijfregeling uitschakelen. Bepaalde voertuigomstandigheden kunnen het systeem ook uitschakelen, zoals: Het systeem voor de aandrijfregeling wordt geactiveerd of is defect. Het antiblokkeersysteem wordt geactiveerd of is defect. Bij een storing in het systeem wordt een bericht weergegeven en weerklinkt een signaal. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.