Instructieboekje, auto handleidingen

Aansteker

WAARSCHUWING

Sluit geen extra elektrische accessoires aan op de aansluitbus van de sigarettenaansteker. Verkeerd gebruik van de aansteker kan schade veroorzaken die niet door de voertuiggarantie wordt gedekt en tot brand of ernstig letsel leiden.

 Aansteker

 Druk het verwarmingselement in om de aansteker te laten gloeien.Na een korte tijd springt deze eruit.

Houd het verwarmingselement van de aansteker niet ingedrukt.

N.B.:  Als de voedingsspanning niet werkt nadat u het contact hebt uitgezet, zet u het contact aan.

N.B.:  Als u de aansluiting gebruikt terwijl de motor niet draait, kan de accu leegraken.

N.B.:  Als het contact aanstaat, kunt u het stopcontact gebruiken voor 12 volt apparaten met een maximale stroomsterkte van 15 A.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Voedingspunt met 230 volt wisselstroom

    WAARSCHUWING Laat geen elektrische apparaten in het stopcontact zitten als u ze niet gebruikt. Gebruik geen verlengsnoer in het voedingspunt van 230 volt wisselstroom, want dan werkt de ingebouwde veiligheid niet meer. Daardoor kan het voedingspunt overbelast worden doordat meerdere apparaten worden gevoed die het maximale vermogen van 150 watt kunnen overschrijden, wat tot brand en ernstige verwondingen kan leiden.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Opbergvakken

    Bekerhouders WAARSCHUWINGPlaats tijdens het rijden geen hete dranken in de bekerhouders. Zorg ervoor dat de bekers die in de houders zijn geplaatst het zicht niet hinderen tijdens het rijden.

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Uitschakelen

    Met de toets op het dashboard Druk, wanneer u dat wilt, op de toets "ECO OFF" om het systeem uit te schakelen. Dit wordt aangegeven door het branden van het verklikkerlampje van de toets, in combinatie met de weergave van een melding.