Instructieboekje, auto handleidingen

Hoofdsteunen

WAARSCHUWING

Stel de hoofdsteunen correct af voordat u in de auto plaatsneemt en ermee gaat rijden. Dit helpt het risico op nekletsel in geval van een ongeval te minimaliseren. Verstel de hoofdsteun niet tijdens het rijden.

Breng de hoofdsteunen achteraan omhoog wanneer er passagiers op de achterbank zitten.

Als u een naar voor gericht kinderzitje gebruikt op de achterbank, moet u de hoofdsteun van die bank verwijderen.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > De juiste zitpositie innemen

WAARSCHUWINGZet de rugleuning niet te ver achterover. Daardoor kan de inzittende namelijk onder de veiligheidsgordel doorglijden, wat bij een botsing tot ernstig letsel kan leiden. Ga altijd rechtop tegen uw rugleuning zitten, met uw voeten op de vloer.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Hoofdsteun van voorstoel

Hoofdsteun van middelste achterstoel Buitenste hoofdsteunen van achterbank   De hoofdsteun bestaat uit: Een energieabsorberende hoofdsteun. Twee stalen stangen. Verstel- en ontgrendelknop van geleidebus. Ontgrendel- en verwijderknop van geleidebus. Vouwknop (alleen middelste achterstoel)  

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Uitschakelen en hervatten van de snelheidsregeling

Als u de hendel naar u toe trekt, wordt de snelheidsregeling uitgeschakeld. De snelheidsregeling wordt eveneens uitgeschakeld als het rempedaal wordt ingetrapt. Als u de hendel omhoog drukt, wordt de cruise control hervat en wordt de ingestelde snelheid hervat.