Instructieboekje, auto handleidingen

Hoofdsteunen kantelen

De voorste hoofdsteunen kunnen voor extra comfort gekanteld worden. Doe het volgende om de hoofdsteun te kantelen:

Hoofdsteunen kantelen

  1. Zet de rugleuning omhoog, in de rij- of zitpositie.
  1. Draai de hoofdsteun naar voren richting uw hoofd in de gewenste positie.
Nadat de hoofdsteun de uiterste voorste kantelpositie heeft bereikt, draait u de steun weer naar voren om deze naar de achterste ongekantelde positie te ontgrendelen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Hoofdsteun van voorstoel

    Hoofdsteun van middelste achterstoel Buitenste hoofdsteunen van achterbank   De hoofdsteun bestaat uit: Een energieabsorberende hoofdsteun. Twee stalen stangen. Verstel- en ontgrendelknop van geleidebus. Ontgrendel- en verwijderknop van geleidebus. Vouwknop (alleen middelste achterstoel)  

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Handmatig verstelbare stoelen

    WAARSCHUWINGVerstel de bestuurdersstoel of de rugleuning niet tijdens het rijden. Dit kan ertoe leiden dat de stoel plots beweegt, waardoor u de controle over uw auto verliest. Schommel de stoel achteruit en vooruit om te controleren dat deze goed vergrendeld is.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Aansteker

    Het contact moet in stand ACC of stand ON staan om de aansteker te kunnen gebruiken Druk de aansteker in de houder om hem te kunnen gebruiken. Als het element verwarmd is, springt de aansteker een stukje naar buiten en kan hij uit de houder worden genomen Kia raadt aan om vervangende onderdelen van een officiële Kia dealer/servicepartner te gebruiken.