Instructieboekje, auto handleidingen

Algemene informatie

Het systeem werkt in de volgende gevallen niet:

  • De auto-accu is leeg.
  • De frequenties van de passieve sleutel worden verstoord.
  • De batterij van de passieve sleutel heeft geen voeding.
N.B.:  Wanneer het systeem niet werkt, moet u voor het vergrendelen en ontgrendelen van uw auto het sleutelblad gebruiken.

Het systeem maakt het gebruik van een sleutel of afstandsbediening overbodig.

Algemene informatie

Voor het passief vergrendelen en ontgrendelen is een geldige passieve sleutel nodig die zich in de omgeving van een van de drie externe detectiezones bevindt. Deze bevinden zich op ca. 1 m van de voorportiergrepen en de achterklep.

N.B.:  Het systeem werkt misschien niet wanneer de passieve sleutel zich dicht bij metalen voorwerpen of elektronische apparaten bevindt, zoals sleutels of een mobiele telefoon.

Passieve sleutel

N.B.:  Om uw voertuig te vergrendelen of te ontgrendelen moet zich binnen het detectiegebied van het portier een geldige passieve sleutel bevinden.

Uw auto kan met de passieve sleutel vergrendeld en ontgrendeld worden. U kunt de passieve sleutel als een afstandsbedieninge gebruiken.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Sleutelloze toegang

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Auto ontgrendelen

    N.B.:  Wanneer uw auto langer dan drie dagen vergrendeld blijft, gaat het systeem naar de energiezuinige modus. Daarmee wordt voorkomen dat de auto-accu leegraakt. Wanneer uw auto in deze modus ontgrendeld wordt, kan de reactietijd van het systeem iets langer dan gebruikelijk zijn. Om de energiebesparende modus te verlaten, moet de auto ontgrendeld worden.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Schuif /kanteldak open/dicht schuiven

    Wanneer het zonnescherm gesloten is Als u de hendel van het schuifdak naar achteren naar de 2e stand trekt, schuiven het zonnescherm en het glaspaneel helemaal open. Beweeg de hendel kort naar voren of naar achteren om de beweging van het schuif /kanteldak te stoppen.