Instructieboekje, auto handleidingen

Auto ontgrendelen

N.B.:  Wanneer uw auto langer dan drie dagen vergrendeld blijft, gaat het systeem naar de energiezuinige modus. Daarmee wordt voorkomen dat de auto-accu leegraakt. Wanneer uw auto in deze modus ontgrendeld wordt, kan de reactietijd van het systeem iets langer dan gebruikelijk zijn. Om de energiebesparende modus te verlaten, moet de auto ontgrendeld worden.

Auto ontgrendelen

Zorg dat uw passieve sleutel zich binnen 1 m van uw voertuig bevindt, raak de vergrendelsensor op de buitenhandgreep van het portier enkele seconden aan en trek dan aan de portierhandgreep om uw voertuig te ontgrendelen. Wees voorzichtig dat u de vergrendelsensor niet aanraakt of dat u niet te snel aan de portierhandgreep trekt, anders kan uw voertuig vergrendeld blijven. Wanneer u uw voertuig ontgrendelt, is een korte vertraging nodig om de passieve sleutel te verifiëren.

Alleen bestuurdersportier ontgrendelen

U kunt het systeem zo programmeren dat alleen het bestuurdersportier wordt ontgrendeld.

Als de ontgrendelfunctie opnieuw wordt geprogrammeerd zodat alleen het bestuurdersportier wordt ontgrendeld, geldt het volgende:
  • Als het bestuurdersportier als eerste wordt geopend, blijven alle andere portieren vergrendeld. Alle andere portieren kunnen van binnenuit worden ontgrendeld door op de ontgrendelknop te drukken. De andere portieren kunnen afzonderlijk worden ontgrendeld door aan de binnenhandgreep van het desbetreffende portier te trekken.
  • Als het voorportier aan de passagierszijde het eerste portier is dat wordt geopend, worden alle portieren ontgrendeld.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

    Het systeem werkt in de volgende gevallen niet: De auto-accu is leeg. De frequenties van de passieve sleutel worden verstoord. De batterij van de passieve sleutel heeft geen voeding. N.B.:  Wanneer het systeem niet werkt, moet u voor het vergrendelen en ontgrendelen van uw auto het sleutelblad gebruiken.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Auto vergrendelen

    N.B.:  Als u geen vergrendelsensor aanraakt, blijft uw auto ontgrendeld. N.B.:  Bij sommige voertuigen zijn op de vier portieren vergrendelsensoren aangebracht.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Veiligheidsgordels vastmaken

    WAARSCHUWINGSteek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is. U hebt de veiligheidsgordel niet correct bevestigd wanneer u geen klik hoort. Zorg dat de veiligheidsgordel correct wordt opgeborgen en niet buiten de auto hangt tijdens sluiten van het portier.Standaard veiligheidsgordels afgebeeld, opblaasbare veiligheidsgordels soortgelijk Trek de veiligheidsgordel gelijkmatig uit. Deze kan blokkeren wanneer u hem te snel uittrekt of wanneer de auto op een helling staat.