Instructieboekje, auto handleidingen

Als de elektronische sleutel niet goed werkt

Als de communicatie tussen de elektronische sleutel en de auto is verbroken of de elektronische sleutel niet kan worden gebruikt omdat de batterij leeg is, werken het Smart entry-systeem met startknop en de afstandsbediening niet. In dergelijke gevallen kunnen de portieren en de achterklep worden geopend en kan het hybridesysteem worden gestart volgens onderstaande procedure.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Als het hybridesysteem niet kan worden gestart

Het niet starten van het hybridesysteem kan verschillende oorzaken hebben. Raadpleeg het volgende overzicht en onderneem de bijpassende acties: Het hybridesysteem kan niet worden gestart, ook al is de startprocedure correct uitgevoerd.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Vergrendelen en ontgrendelen van de portieren, ontgrendelen van de achterklep en aan de sleutel gekoppelde functies

■ Portieren Gebruik de mechanische sleutel om de volgende handelingen uit te voeren: Vergrendelen van alle portieren Sluiten van de ruiten en het schuifdak (draaien en vasthouden)* Ontgrendelen van alle portieren Openen van de ruiten en het schuifdak (draaien en vasthouden)*

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Problemen met detectie

WAARSCHUWING In zeldzame gevallen kunnen er problemen met detectie optreden door de infrastructuur van de weg, bijvoorbeeld bruggen, tunnels en veiligheidsbarrières. In dergelijke gevallen remt het systeem laat of onverwacht. U blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het besturen van de auto, de bewaking van het systeem en ingrijpen indien nodig.