Instructieboekje, auto handleidingen

Automatische klimaatregeling - Auto's met: Sony audiosysteem

Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) / Klimaatregeling / Automatische klimaatregeling - Auto's met: Sony audiosysteem

N.B.:  U kunt de temperatuureenheden wisselen tussen Fahrenheit en Celsius. Zie uw SYNC-informatie.

Automatische klimaatregeling - Auto's met: Sony audiosysteem  

  1. A/C.
  2. MAX A/C of verwarmde voorruit.
  3. Luchtrecirculatie.
  4. Aan/uit.
  5. Temperatuurregeling rechts.
  6. Stoelen met klimaatregeling.
  7. Stoelverwarming.
  8. Snelheidsregeling ventilator.
  9. Temperatuurregeling links.
  10. Verwarmde achterruit.
  11. Ontdooien.
  12. MAX ontdooien.
  13. AUTOMATISCH.

Airco

Druk op de knop om de airconditioning in of uit te schakelen. Gebruik airconditioning met luchtrecirculatie voor betere koelprestaties en meer efficiëntie.

N.B.:  In bepaalde omstandigheden (bijvoorbeeld bij maximaal ontdooien) kan de aircocompressor blijven werken, zelfs als u de airconditioning uitschakelt.

Max airco

Druk hierop voor maximale koeling. De instellingen aan de linker- en rechterzijde worden op LAAG gezet, door de luchtroosters van het dashboard stroomt gerecirculeerde lucht, de airconditioning wordt ingeschakeld en de ventilator wordt op de hoogste snelheid gezet.

Verwarmde voorruit

Druk hierop om een dunne laag ijs of mist van de verwarmde voorruit te wissen.

Luchtrecirculatie

Druk hierop om te wisselen tussen buitenlucht en luchtrecirculatie. De lucht in het interieur wordt gerecirculeerd. Hierdoor kan het koelen van het interieur minder lang duren (wanneer dit samen met A/C wordt gebruikt) en kunnen ongewenste geuren van buiten verminderd worden.

N.B.:  Luchtrecirculatie kan worden uitgeschakeld (of de inschakeling ervan kan geblokkeerd worden) in alle luchtstroomstanden behalve MAX airco, om te voorkomen dat de ruiten beslaan. Recirculatie kan ook worden in- en uitgeschakeld in diverse combinaties van luchtverdeling bij warm weer, om efficiënter te koelen.

Aan/uit

Druk hierop om het systeem in of uit te schakelen. Wanneer het systeem uitgeschakeld is, kan er geen buitenlucht in de auto komen.

Temperatuurregeling rechts

Stelt de temperatuurinstelling aan de rechterzijde in.

Stoelen met klimaatregeling

Druk hierop om door de verschillende instellingen voor stoelen met klimaatregeling te navigeren of om deze uit te zetten.

Stoelverwarming

Druk hierop om door de verschillende verwarmingsinstellingen te gaan of om deze uit te zetten.

Snelheidsregeling ventilator

Regelt de hoeveelheid lucht die in de auto circuleert.

Temperatuurregeling links

Stelt de temperatuurinstelling aan de linkerzijde in.

N.B.:  Met deze regeling past u ook de temperatuur aan de rechterzijde aan wanneer u de stand voor dubbele zones uitschakelt.

Verwarmde achterruit

Druk hierop om de verwarmde achterruit in of uit te schakelen.

Ontdooien

Druk hierop om de lucht te verdelen via de ventilatieroosters en ontwasemingsroosters van de voorruit. De luchtverdeling naar de luchtroosters in het dashboard en de beenruimte wordt uitgeschakeld. U kunt deze instelling ook gebruiken om de voorruit te ontwasemen of van een dun laagje ijs te ontdoen.

Max. ontdooien

Druk hierop om ontdooien in te schakelen. De instellingen aan de linker- en rechterzijde worden op HOOG gezet, door de luchtroosters van de voorruit stroomt lucht en de ventilator wordt op de hoogste snelheid gezet. U kunt deze instelling ook gebruiken om de voorruit te ontwasemen of van een dun laagje ijs te ontdoen. De verwarmde achterruit wordt ook ingeschakeld wanneer u maximaal ontdooien selecteert.

N.B.:  Om te voorkomen dat de ruiten beslaan, kunt u luchtrecirculatie niet selecteren als maximaal ontdooien is ingeschakeld.

AUTO

Druk hierop om de automatische werking in te schakelen en stel daarna de gewenste temperatuur in via de temperatuurregeling. Het systeem past de ventilatorsnelheid, luchtverdeling en werking van de airconditioning aan en buitenlucht of luchtrecirculatie om de auto te verwarmen of af te koelen om de gewenste temperatuur te behouden.

N.B.:  U kunt de stand voor dubbele zones ook uitschakelen door de knop langer dan twee seconden in te drukken.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Handmatige klimaatregeling

      Snelheidsregeling ventilator. A/C. Aan/uit. Verwarmde achterruit. Temperatuurregeling. MAX ontdooien. MAX airco. Luchtverdelingsregeling. Stoelverwarming. Luchtrecirculatie. Controlelamp ventilatorsnelheid.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Automatische klimaatregeling - Auto's zonder: Voorruitverwarming

      Stoelverwarming. Ontdooien. Snelheidsregeling ventilator. A/C. Temperatuurregeling rechts. Stoelen met klimaatregeling. MAX airco. Luchtrecirculatie. AUTOMATISCH. Aan/uit. Verwarmde achterruit. MAX ontdooien. Temperatuurregeling links.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Voedingspunt met 12 volt gelijkstroom

    WAARSCHUWING Gebruik geen stopcontact om een aansteker aan te steken. Verkeerd gebruik van de stopcontacten kan schade veroorzaken die niet door de voertuiggarantie wordt gedekt en tot brand of ernstige verwondingen leiden. N.B.:  Als het contact aanstaat, kunt u het stopcontact gebruiken voor 12V-apparaten met een maximale stroomsterkte van 15 A.Als de voedingsspanning niet werkt nadat u het contact hebt uitgezet, zet u het contact aan.