Instructieboekje, auto handleidingen

Digitale radio

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Audioeenheid - Auto's met: Sony AM/FM/CD

WAARSCHUWINGAfleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden. N.B.:  Via het aanraakscherm worden de meeste audiofuncties geregeld. Zie uw SYNC-informatie.   Aan/uit: Druk hierop om het systeem in en uit te schakelen. Cd-sleuf: Plaats een cd. Uitwerpen: Druk op deze toets om een cd uit te werpen. TUNE: Druk hierop in radiomodus om handmatig door de radiofrequentieband te zoeken. Volume: Draai hieraan om het volume aan te passen. Zoeken, snel vooruit en achteruit: In de radiomodus selecteert u een frequentieband en drukt u op deze toets. Het systeem stopt bij het eerste radiostation dat wordt gevonden in die richting. In Mediamodus drukt u hierop om het vorige of volgende nummer te selecteren. Houd deze toets ingedrukt om het huidige nummer snel vooruit te spoelen.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

Met het systeem kunt u luisteren naar DAB-radiostations (digitale audiozenders). N.B.:  De dekking verschilt naargelang van de regio en beïnvloedt de kwaliteit van de ontvangst. Het wordt nationaal, regionaal en lokaal uitgezonden. De dekking kan variëren naargelang van de weersomstandigheden en het terrein.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Belangrijke voorzorgsmaatregelen in verband met uitlaatgassen

Uitlaatgassen bevatten stoffen die schadelijk zijn bij inademing. WAARSCHUWING Uitlaatgassen bevatten het schadelijke koolmonoxide (CO). Dit is een kleurloos en reukloos gas. Neem de volgende voorzorgsmaatregelen in acht.