Instructieboekje, auto handleidingen

Displayopties

Als u deze functie inschakelt, verschijnt er een bevestigingsbericht op het display.

Als u deze functie uitschakelt, verschijnt er een dialoogvenster op het display, waarin u een gesproken herinnering kunt instellen.

Uit met een gesproken herinnering zorgt voor een herinnering in de display en een gesproken herinnering wanneer uw gsm wordt aangesloten en het contact wordt ingeschakeld.

Uit zonder een gesproken herinnering zorgt alleen voor een herinnering in de display wanneer uw gsm wordt aangesloten.

Voor een correcte werking van Emergency Assistance:
  • Het systeem moet van spanning worden voorzien en correct werken ten tijde van de aanrijding en gedurende de activering en het gebruik van de functie.
  • U moet de functie inschakelen voor een botsing.
  • Er moet een mobiele telefoon op het systeem aangesloten zijn.
  • In bepaalde landen kan het nodig zijn om een geldige en geregistreerde SIM-kaart met belkrediet te hebben om een noodoproep te plaatsen en uit te voeren.
  • Een aangesloten mobiele telefoon moet ten tijde van het ongeval een oproep kunnen verrichten.
  • De netwerkdekking, batterijlading en signaalsterkte van de aangesloten mobiele telefoon moeten voldoende zijn.
  • Uw auto moet over accuspanning beschikken.
N.B.:  Deze functie werkt alleen in landen of regio's waar SYNC Emergency Assistance de lokale hulpdiensten kan bellen. Ga naar uw lokale Ford website voor meer informatie.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > SYNC Emergency Assistance

    WAARSCHUWINGVoor de werking van deze functie moet uw mobiele telefoon over Bluetooth beschikken en compatibel zijn met het systeem. Zorg ervoor dat uw telefoon zich op een veilige plek in uw auto bevindt, zodat deze bij een botsing niet wordt rondgeslingerd of beschadigd raakt. Als dit niet gebeurt, kan dit tot ernstige verwondingen of beschadiging van de telefoon leiden, waardoor Emergency Assistance mogelijk niet correct werkt.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > In het geval van een aanrijding

    N.B.:  Niet bij elke botsing wordt de airbag geactiveerd of de brandstofpomp uitgeschakeld (waardoor Emergency Assistance kan worden ingeschakeld). Als de Emergency Assistance echter geactiveerd wordt, probeert het systeem contact op te nemen met de noodhulpdiensten. Als een verbonden mobiele telefoon beschadigd is of de verbinding met het systeem wordt verbroken, zoekt het en probeert het verbinding te maken met een beschikbare reeds gekoppelde mobiele telefoon. Het systeem probeert een noodoproep uit te voeren.

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Accessoires

    Een ruime keuze aan accessoires en originele onderdelen wordt u aangeboden door het CITROËN-netwerk. Deze accessoires en onderdelen zijn volledig aangepast aan uw auto, zijn voorzien van een artikelnummer en beschikken over de garantie van CITROËN. "Comfort": windgeleiders, rolgordijnen zijruiten, rolgordijn achter, koelbox, kleerhanger aan hoofdsteun, leeslamp, caravanspiegels, parkeerhulp, parfumeur, aansteker, enz.