Instructieboekje, auto handleidingen

Een draagbaar brandstofreservoir vullen

WAARSCHUWING

De brandstof die door het spuitstuk van de brandstofpomp stroomt, kan statische elektriciteit veroorzaken. Dit kan brand veroorzaken wanneer u een niet-geaard brandstofreservoir vult.

Gebruik de volgende richtlijnen om de vorming van elektrostatische lading te voorkomen, wat kan leiden tot vonkvorming, wanneer u een niet-geaard brandstofreservoir vult:
  • Gebruik alleen een goedgekeurd brandstofreservoir om brandstof in uw auto te gieten.Plaats het goedgekeurd brandstofreservoir op de grond tijdens het vullen.
  • Vul het brandstofreservoir niet terwijl het in uw auto staat (inclusief in de kofferruimte).
  • Houd het spuitstuk van de brandstofpomp in contact met het brandstofreservoir tijdens het vullen.
  • Gebruik geen inrichting om de handgreep van de brandstofpomp op zijn plaats te houden.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Opraken van de brandstof

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Brandstof toevoegen uit een draagbaar brandstofreservoir

    WAARSCHUWING Stop geen spuitstuk van een brandstofreservoir of trechter in de brandstofvulnek. Dit kan de vulnek van het brandstofsysteem of de afdichting ervan beschadigen en kan ervoor zorgen dat er brandstof op de grond terecht komt.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Panoramadak (SW en RXH BlueHDi)

    U hebt de beschikking over een panoramadak met getint glas, waardoor de lichtinval en het zicht in het interieur worden vergroot. Het elektrisch bedienbare zonnescherm zorgt voor een nog beter thermisch en akoestisch comfort in het interieur.