Instructieboekje, auto handleidingen

Elektrisch bediende inklapbare spiegels

Elektrisch bediende inklapbare spiegels

Om beide spiegels in te klappen, moet u zorgen dat u het contact aanzet (met het contact in accessoiremodus of met draaiende motor) en daarna:

  • Druk op de bedieningstoets om de spiegels in te klappen.
  • Druk opnieuw op de bedieningstoets om de spiegels uit te klappen.
N.B.:  Wanneer u op de bedieningstoets drukt, kunt u de spiegels niet halfweg tijdens de beweging stoppen. Wacht totdat de spiegels niet meer bewegen en druk dan opnieuw op de bedieningstoets.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Elektrisch bedienbare buitenspiegels

    WAARSCHUWING Verstel de spiegels niet tijdens het rijden. Dit kan ertoe leiden dat u de controle over uw auto verliest, met ernstig persoonlijk letsel of de dood als gevolg.    Spiegel aan linkerzijde. Bediening voor afstellen. Spiegel aan rechterzijde.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Automatisch inklapbare spiegels

    N.B.:  De automatisch inklapbare spiegels werken alleen als ze zijn uitgeklapt. Als u de spiegels hebt ingeklapt via de elektrische bediening voor inklappen, dan moet u de spiegels uitklappen met de elektrische bediening voor inklappen opdat automatisch inklappen kan werken.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Automatische uitschakeling

    Deze functie schakelt de auto automatisch uit wanneer deze gedurende een langere periode stationair draait. Het contact wordt ook uitgezet, om accuvermogen te besparen. Voordat de auto zichzelf uitschakelt, verschijnt er een bericht in het informatiedisplay met een timer die 30 seconden aftelt. Als u binnen 30 seconden geen actie onderneemt, schakelt de auto zichzelf uit. In het informatiedisplay verschijnt een ander bericht, om u te laten weten dat de auto zichzelf heeft uitgezet om brandstof te besparen. Start uw auto zoals u dat normaal ook zou doen. Automatische uitschakeling annuleren