Instructieboekje, auto handleidingen

Gebruik van de AUX-aansluiting

Sluit, om de AUX-aansluiting te gebruiken, een draagbare speler aan en druk op de toets MEDIA of selecteer AUX of A/V op het scherm "Bron".

Hoofdscherm

Wanneer u op de toets MEDIA drukt, wordt vanuit een willekeurig scherm van de geselecteerde bron het hoofdscherm weergegeven.

■ Menuscherm

■ Bedienen van draagbare spelers die zijn aangesloten op het audiosysteem Het volume kan worden geregeld met behulp van de volumeregelaar van het audiosysteem van de auto. Alle overige functies moeten op de draagbare speler zelf worden geregeld.

■ Bij het gebruik van een op de accessoireaansluiting aangesloten draagbare speler Tijdens het afspelen kan ruis hoorbaar zijn. Gebruik de voedingsbron van de draagbare speler.

OPMERKING

■ Voorkom schade aan de draagbare speler of de aansluiting

  • Afhankelijk van het formaat en de vorm van de draagbare speler die op het systeem is aangesloten, is het mogelijk dat het consolevak niet goed gesloten kan worden. Probeer in dat geval het consolevak niet met kracht te sluiten; de draagbare speler of de aansluiting kunnen dan beschadigd raken.
  • Laat een draagbare speler niet in de auto achter. De temperatuur in de auto kan hoog oplopen.
  • Druk niet op de draagbare speler en oefen geen onnodige kracht hierop uit terwijl het apparaat is aangesloten.
  • Steek geen vreemde voorwerpen in de aansluiting.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van een USB-geheugen

    Door een USB-geheugen aan te sluiten, kunt u genieten van muziek uit de luidsprekers van de auto. Selecteer USB1 of USB2 op het scherm "Bron". USB-hoofdscherm

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bluetooth-verbinding

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Voertuiggewicht

    In dit deel vindt u informatie over de juiste manier van beladen van uw auto en/of aanhanger, zodat u ervoor kunt zorgen dat u het maximaal toelaatbaar totaalgewicht, met of zonder aanhanger, niet overschrijdt. Een juiste manier van beladen zorgt ervoor dat de prestaties van de auto zo min mogelijk in negatieve zin beïnvloed worden. Zorg ervoor dat u, voordat u uw auto gaat beladen, weet wat de volgende termen betekenen, zodat u uw auto, met of zonder aanhanger, op de juiste manier kunt beladen. De informatie vindt u bij de specificaties en op het typeplaatje: