Instructieboekje, auto handleidingen

Gebruik van een 4-polige AUX-kabel

Om een video te kunnen bekijken op een iPod of VTR, moet gebruik worden gemaakt van een 4-polige AUX-kabel om het draagbare audioapparaat aan te sluiten.

Wanneer u een draagbaar audioapparaat op de AUX-aansluiting aansluit, gebruik dan een 4-polige AUX-kabel met een stekker die precies lijkt op die in de afbeelding.

Basishandelingen

  1. Aangesloten apparaat (draagbaar audioapparaat, enz.)
  2. Audio links
  3. Audio rechts
  4. Massa
  5. Video

Om een iPod-video te gebruiken hebt u een 4-polige AUX-kabel en een USB-stekker nodig. Sluit de kabel en de stekker aan op de AUX-en USB-aansluiting.

■ Bij gebruik van een 4-polige AUX-kabel Als een ander type 4-polige AUX-kabel dan het getoonde wordt gebruikt, worden audio en/of video mogelijk niet goed weergegeven.

WAARSCHUWING

■ Tijdens het rijden Sluit geen apparaat aan en bedien het apparaat niet.

Anders kan zich een ongeval voordoen.

 

OPMERKING

■ Voorkomen van schade aan het apparaat en de aansluitingen Afhankelijk van het formaat en de vorm van het apparaat dat op het systeem is aangesloten, kan het consolevak mogelijk niet goed worden gesloten. Probeer in dat geval niet het consolevak met kracht te sluiten; het apparaat of de aansluiting kan dan beschadigd raken.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Aansluiten via de USB/AUX-aansluiting

    ■ iPod Open het afdekkapje en sluit een iPod aan met behulp van een iPodkabel. Als de iPod niet is ingeschakeld, schakel deze dan alsnog in.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Instellingen

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > SLIF inschakelen/uitschakelen