Instructieboekje, auto handleidingen

USB/AUX-aansluiting

Sluit een iPod, USB-geheugen of draagbare audiospeler aan op de USB/ AUX-aansluiting zoals hieronder aangegeven. Selecteer iPod, USB, AUX of A/V op het keuzescherm voor de audiobron. Vervolgens kunt u het apparaat bedienen via het Lexus display-audiosysteem.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Stuurwieltoetsen audiosysteem

Sommige functies van het audiosysteem kunnen worden bediend met behulp van de toetsen op het stuurwiel. De werking kan verschillen afhankelijk van het type audiosysteem of 10,3 inch display. Raadpleeg de handleiding van het audiosysteem of 10,3 inch display voor meer informatie.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Aansluiten via de USB/AUX-aansluiting

■ iPod Open het afdekkapje en sluit een iPod aan met behulp van een iPodkabel. Als de iPod niet is ingeschakeld, schakel deze dan alsnog in.

 Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Noodbediening (Berline, SW en RXH BlueHDi)

Hiermee kan bij een lege accu of een eventuele storing in de centrale vergrendeling de achterklep mechanisch ontgrendeld worden. Ontgrendelen Klap de achterbank naar voren om bij het slot in de bagageruimte te komen, Steek een kleine schroevendraaier in de opening A van het slot en kantel vervolgens de hendel naar links om de achterklep te ontgrendelen.