Instructieboekje, auto handleidingen

Gebruik van een Bluetooth- telefoonbericht

Als een Bluetooth-telefoon die MAP-profiel-compatibel is eenmaal is geregistreerd, kunt u met de volgende procedures een e-mail/sms/mms bekijken en beantwoorden:

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Voeren van een telefoongesprek

Tijdens het voeren van een gesprek wordt het volgende scherm weergegeven. Regelen van het verzendvolume Selecteer "Transmit volume" (Zendvolume).

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Berichten bekijken

1. Ga naar "Postvak in": toets MENU → "Telefoon" → "Postvak in" 2. Selecteer een bericht. Als u de bedieningsknop naar links beweegt terwijl het scherm "Postvak in" wordt weergegeven, gaat u naar het instelscherm. Beweeg de bedieningsknop naar rechts terwijl het scherm "Postvak in" wordt weergegeven en selecteer vervolgens een account om een berichtenoverzicht voor het geselecteerde account weer te geven.

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Zonneklep

Gebruik de zonneklep om verblinding door direct zonlicht via de voor en zijruiten tegen te gaan Trek de zonneklep omlaag om deze te kunnen gebruiken Trek de zonneklep omlaag, neem hem uit de steun (1) en draai hem naar de zijruit (2) om bescherming te verkrijgen tegen zon van opzij De make upspiegel kunt u gebruiken door de zonneklep te openen en het afdekkapje (3) van de spiegel te verschuiven Stel de zonneklep in lengterichting af door hem naar voren of naar achteren te bewegen (4).