Instructieboekje, auto handleidingen

Inhouden en specificaties - 2.0L Hybrid

Inhouden

Item  Inhoud 
Vulhoeveelheid motorolie met oliefilter.  4,3 L
Vulhoeveelheid motorolie zonder oliefilter.  3,9 L
Motorkoelsysteem.  7 L
Vulhoeveelheid brandstoftank.  49 L
Sproeiersysteem voorruit en achterruit - inclusief koplampsproeier  4,5 L

Vulhoeveelheid motorolie

Motor  Aantal 
Allemaal  ,9 L

Specificatie

N.B.:  Gebruik vloeistoffen die voldoen aan de gedefinieerde specificaties of vereisten.Gebruik van andere vloeistoffen kan beschadiging tot gevolg hebben, hetgeen niet onder de Garantie van de auto valt.

Materialen

Onderdeel Specificatie
Ford-Castrol Magnatec WSS-M2C948-B 
Koelvloeistof Super Plus PremiumFU7J-19544-xx WSS-M97B44-D 
Koelvloeistof WSS-M97B44-D2 
Remvloeistof DOT 4 LV High PerformanceBU7J-M6C65-xxxx WSS-M6C65-A2 
RuitenreinigerFU7J-19C544-AA/BA/DA/EA/GA/HA WSS-M14P19-A 

De motor van uw auto is ontworpen voor het gebruik van Castrol en Ford motorolie, die een gunstig opleveren met behoud van de duurzaamheid van uw motor.

Olie bijvullen: Mocht er geen olie kunnen vinden die voldoet aan de specificatie WSS-M2C948-B, dan dient u SAE 5W-20 te gebruiken die voldoet aan de specificatie ACEA A5/B5.

N.B.:  Gebruik niet meer dan 1 L tussen de geplande onderhoudsbeurten.

Het gebruik van andere dan de gespecificeerde olie kan tot gevolg hebben dat de motor minder snel aanslaat, minder vermogen levert, meer brandstof verbruikt en hogere emissiewaardes heeft.

Materialen

Castrol motorolie wordt aanbevolen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Inhouden en specificaties - 1.5L EcoBoost

    Inhouden Item  Inhoud  Vulhoeveelheid motorolie met oliefilter.  4,1 L Vulhoeveelheid motorolie zonder oliefilter.  3,8 L Vulhoeveelheid motorkoelvloeistof.  10,5 L Vulhoeveelheid brandstoftank.  60 L Vulhoeveelheid sproeiersysteem.  5,7 L

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Inhouden en specificaties - 2.0L Duratorq-TDCi diesel

    Inhouden Item  Inhoud  Vulhoeveelheid motorolie met oliefilter.  6,1 L Vulhoeveelheid motorolie zonder oliefilter.  5,65 L Vulhoeveelheid motorkoelvloeistof.  9 L Vulhoeveelheid brandstoftank.  60 L Vulhoeveelheid sproeiersysteem.  4,5 L

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Privacy-informatie

    Wanneer een mobiele telefoon verbinding maakt met SYNC, maakt het systeem een profiel aan dat aan die mobiele telefoon gekoppeld is. Het systeem maakt dit profiel aan om uw meer mobiele functies en een efficiëntere bediening te bieden. Dit profiel kan onder andere gegevens bevatten over uw telefoonboek, tekstberichten (gelezen en ongelezen) en de oproepgeschiedenis. De gegevens bevatten de oproepgeschiedenis terwijl uw mobiele telefoon niet op het systeem aangesloten was. Als u verbinding maakt met een mediaspeler, creëert en bewaart het systeem een index van ondersteunde mediabestanden. Het systeem slaat ook een kort ontwikkelingslog van ca. 10 minuten op van alle recente systeemactiviteit. Gebruik het logprofiel en andere systeemgegevens om het systeem te verbeteren en om de diagnose te ondersteunen van eventuele storingen die zich voor kunnen doen. Het profiel van de mobiele telefoon, de index van de mediaspeler en het ontwikkelingslogbestand blijven in het systeem aanwezig tenzij deze worden gewist. Deze zijn alleen algemeen toegankelijk in de auto als u uw mobiele telefoon of mediaspeler verbindt. Als u het systeem of uw auto niet langer wilt gebruiken, dan raden we u aan een Master Reset te voltooien om alle opgeslagen informatie te wissen. Meer informatie over de volledige reset is te vinden in Algemene instellingen.