Instructieboekje, auto handleidingen

Instellingen

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Apps

N.B.:  Ga voor meer informatie over de beschikbare apps naar de regionale website van Ford.Wanneer u een app voor het eerst start via het systeem, wordt u mogelijk gevraagd om bepaalde toestemmingen te verlenen. U kunt de verleende toestemmingen op elk moment bekijken en wijzigen, mits uw auto niet in beweging is. N.B.:  We raden aan dat u uw databundel controleert voordat u uw apps via het systeem gebruikt. Mogelijk leidt het gebruik ervan tot extra kosten.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemeen 

Item  Omschrijving  Taal Stel de taal in.  Maateenheid Stel de eenheid van afstand in.  Temperatuureenheid Stel de eenheid van temperatuur in.  Pieptoon touchscreen Schakel geluiden van het aanraakscherm in of uit.  Automatische systeemupdates Schakel automatische updates in of uit.  Informatie over SYNC Bekijk informatie over het systeem en de software.  Softwarelicenties Bekijk informatie over de softwarelicentie.  Volledige reset Zet alle instellingen terug naar de fabrieksinstellingen. 

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Extra aanwijzingen (meldingen)

Wanneer de slimme parkeerhulp in werking is, wordt mogelijk een melding weergegeven ongeacht de status van de wegrijprocedure De meldingen worden weergegeven overeenkomstig de omstandigheden Volg tijdens het parkeren met de slimme parkeerhulp de gegeven aanwijzingen op.