Instructieboekje, auto handleidingen

Interieurverlichting achteraan

Type 1

Interieurverlichting achteraan

Type 2

Interieurverlichting achteraan

Type 3

Interieurverlichting achteraan

Druk op de knop om de lampen in of uit te schakelen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Interieurverlichting, voor

    N.B.:  De schakelaars van de interieurverlichting vooraan bevinden zich in de dakconsole. De exacte locatie van elke knop op de dakconsole is afhankelijk van de kenmerken van uw voertuig. N.B.:  Druk op de vereiste knop om de portierfunctie uit te schakelen wanneer u een portier opent. Als de portierfunctie is uitgeschakeld en u een portier opent, blijven de instapverlichting en de portierlampen uit. De controlelamp brandt geel als de portierfunctie is uitgeschakeld.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Sfeerverlichting

    Selecteer het volgende met behulp van het aanraakscherm:   Selecteer de instellingenoptie in de functiebalk.   Selecteer sfeerverlichting.

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Niveau vloeistof ruitensproeiers/ koplampsproeiers

    Als uw auto voozien is van koplampsproeiers en u wilt het niveau controleren of bijvullen, parkeert u de auto en zet u de motor af. Controleer of de motor geheel is afgezet voordat u de motorkap opent. Verwijder de dop van het ruitensproeiervloeistofreservoir. Knijp de pipet af om te voorkomen dat er lucht inkomt. Verwijder de pipet uit het reservoir en lees via de doorzichtige buitenkant het niveau af. Vul indien nodig het niveau bij. Plaats de dop terug op het reservoir en sluit de motorkap.